![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: -
|
תודה חברים, אשמח להסברים שיעזרו לי להבין קצת יותר:
(יען כי אני חדש בעסק) מה הכוונה טורים קבועים? סל"ד קבוע? כמו כן, מה משמעותי לצריכה נמוכה - סל"ד נמוך (ואם כן - מה נחשב נמוך בדגם הנ"ל) \ סל"ד קבוע (ולאו דווקא נמוך) \ מהירות נמוכה (או שאפשר ליסוע גם 110 עם סל"ד נמוך, כשמאיצים ברוגע על הדוושה)? ואחרונה - האם יכול לעזור להשתמש בתיבה הרובוטית-מעין-ידנית שיש בדגם הזה או שזה לא משמעותי? שוב המוני תודות. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
צטט:
לאחר מכן תדלק שוב מיכל מלא וחשב את צריכת הדלק. אצלך יש תיבה רציפה, לא רובוטית. בשימוש יומי, עדיף לך לנסוע במצב האוטומטי, כאשר פונקצית האקונומי כבויה. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
אז מה הקטע באפציה אקונומי ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
בנסיעות ממושכות על מהירות קבועה (לא בהכרח שיוט), לאורך זמן, זה אכן יכול לחסוך קצת.
הלכה למעשה זה סתם מעיק. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: -
|
צטט:
אני יודע שהתיבה רציפה עקרונית. עידכון: בנסיעה בין עירונית אחרונה, בה היינו 2 (אני ואישתי), והרבה תיקים (נסענו מהצפון למרכז לקראת לידה, מה שאומר שנולד לנו בשבוע שעבר בן בשעה טובה), הגעתי ל13.7. אני מאמין שלבד זה אפילו היה יותר טוב. נראה עד כמה אוכל לשפר. בכל מקרה אשמח לתשובתכם העקרונית, לגבי - מה חשוב לצריכה (סל"ד\מהירות\קבוע\נמוך) ששאלתי למעלה... בברכה ובשורות טובות לכולם, מתן |
|
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה! מזגן לא מקרר, פונטו ספייס אוטו' | harelazulay | פונטו - טכני | 8 | 28-06-11 01:31 |
| נורת gearbox failure שנדלקה - ספייס 2005 אוטו' | itays | פונטו - טכני | 1 | 24-04-11 10:36 |
| יעוץ ברכישת פונטו ספייס 2005 Dynamic אוטו' | oleg533 | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 20-04-11 21:18 |
| מחפש פונטו ספייס אוטו'! | UNO TURBO 92 | קניה | 0 | 04-03-09 17:48 |
| מעוניין לקנות פונטו ספייס אוטו' 01-02 ELX | gibson9655 | קניה | 0 | 25-07-08 10:58 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד