![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
האמת מגיע לך
אתה שאלתה לפני שבועיים ניסיתה להיות מתוחכם וגם דפקתה את הרדיאטור קורה היום אתה שואל בדיעבד לאחר שכבר קניתה אז בשביל מה אתה מבלבל מקווה שהרדיאטור מפירוק יחזיק לך מעמד גם רדיאטור וגם משלוח וכם 250 מה שנקרה עד העצם |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו 96
|
יאיר הבנתי מהודעה קודמת שלך שעדיף רדיאטור כזה עם מיכל בצד ולא מעליו
תוכל להסביר למה? אני אישית יש לי מיכל עליון כזה ואני מעדיף אותו מהסיבה שאפשר לראות את נוזל הקירור, הצדדי נוטה מאוד להצהיב לפי מה שאני רואה בהרבה רכבים כאלה |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
צטט:
![]() והוא אצלי בחדר עכשיו חזרתי מהעבודה אני רואה אותו חדש באריזה + מיכל בסוף המחיר היה 290 אבל בסדר.ותודה על העצה לגשת אליו |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
איר הבנתי מהודעה קודמת שלך שעדיף רדיאטור כזה עם מיכל בצד ולא מעליו
תוכל להסביר למה? אני אמרתי שצריך לשים מה שיש ולא משהוא אחר כך שאם יש לך מיכל עליון יתכן ולא תוכל לשים מיכל מהצד בגלל מקום יתכן שעדיף מיכל עליון כך שתצטרך רק רדיאטור ללא מיכל ואורן הבנתי שלקחתה רדיאטור מפירוק טוב שלקחתה רדיאטור חדש על הדרך אם יהיה לך אפשרות החלף יוניט מאוורר +טרמוסטט ואז כל המערכת תהיה טובה |
|
|
|
![]() |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| רדיאטור,משאבת מים או ראש מנוע?? צריך עזרה דחוף... | elior_ohana | פונטו - טכני | 11 | 03-07-11 13:08 |
| צריך עזרה בהרכבת פילטר אוויר פתוח לפונטו דור ראשון | avielaviel | שיפורים וקוסמטיקה | 0 | 28-10-10 13:23 |
| חייב עזרה דחוף לגבי רדיאטור חימום!! | fadi_fbm | בראבו - טכני | 2 | 18-01-10 00:18 |
| [עזרה]פירוק ידית החלון בדור ראשון | snoopka16 | פונטו - טכני | 5 | 28-11-09 04:26 |
| צריך עזרה. תיקון רדיאטור והחלפת מצבר. | garik111 | פונטו - טכני | 4 | 28-05-09 17:20 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד