![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בראבה - טכני טכני - דגמי בראבה בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבה
|
והנה היא שוב מתפנקת- מנוע נכבה באמצע נסיעה
אז המפונקת (בראבה 96 1600, גיר רגיל) נתנה לי גרייס של כמה ימים עד לתקלה הנוכחית,
![]() להזכירכם בשבוע שעבר שיפצתי מחשב והוחלף מזרק עקב 2 צילנדרים שלא עבדו ונורת הזרקה דולקת. אז עכשיו לאחר כמה ימים של נסיעה חלקה ונעימה פתאום הרכב נכבה ולא מניע, שמתי לב שברגע שאני פותח את הסוויץ אני לא שומע את המשאבת דלק מזמזמת. ניתקתי את המצבר לכמה דקות וחיברתי שוב והפלא ופלא הרכב מניע, ממשיך לנסוע ולמחרת שוב אותה תקלה שוב אותו פיתרון ובהצלחה. אך אתמול שוב אותו מקרה אך הפעם ניתוק המצבר לא עזר ולאחר חצי שעה בערך הצלחתי להניע אך שמתי לב שהמנוע לא עובד חלק כאילו שוב 2 צילנדרים אינם עובדים, כיביתי והנעתי שוב וזה הסתדר. לאחר כמה דקות שוב נכבה אך בניסיון הבא להניע הרכב מניע ללא בעיה, כך בערך 4 פעמים עד שהגעתי לביתי. היום בבוקר מנסה להניע מצליח בפעם הראשונה אך שוב המנוע מקרטע כאילו עובד על 2 צילנדרים מכבה ומנסה שוב וזה מסתדר. איך אני יכול לדעת האם הבעיה במשאבה או שזה בעיית סתימה במעברי הדלק היכן שהוא? האם יכול להיות שזה קשור לתקלה האחרונה במחשב??? האם יש גישה למשאבה מתחת למושב האחורי (ראיתי מכסה אך לא הצלחתי להבין איך הוא נפתח)או אולי שחייב להרים את הרכב על ליפט? תודה מראש לעונים
|
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מנוע נכבה בעומס - פונטו HGT 2001 | ido | פונטו - טכני | 8 | 12-06-08 17:45 |
| פיאט דובלו JTD כבתה באמצע נסיעה - ויש דלק... | מוטי ו. | שאר הדגמים - טכני | 3 | 09-04-08 23:41 |
| האוטו נכבה בזמן נסיעה | יוסי99 | פונטו - טכני | 4 | 02-03-08 13:03 |
| האונו מתכבת סתם ככה באמצע נסיעה | פורום הגראז' | 19 | 03-09-07 00:32 | |
| דוושת הגז יצאה לי מכלל שימוש באמצע נסיעה בטמפרה | פורום הגראז' | 8 | 23-05-07 21:02 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד