![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
נעילה מרכזית בפונטו נהרסה...
שלום לכולם יש לי נעילה מרכזית בפונטו דור 1 והיום פתחתי את הדלת של הנהג ולא נפתחו לי כל הדלתות ...
אבל לעומת זאת שאני פותח את הדלת מהצד שליד הנהג דווקא כן נפתח... מישהו יכול לעזור בבקשה...? ועוד משהו החלון שליד היושב ליד הנהג עולה לי ממש מממש איטי בחלונות חשמל גם צריך עזרה.. נערך לאחרונה על ידי i12z : 03-11-08 ב 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
לדלתות הקדמיות יש מנוע מסטר לדלתות כלומר כשאתה מרים אותו הוא מעביר פיקוד לשאר הדלתות .
אם המנוע בדלת הנהג שלך לא מעביר אות כנראה שהמנוע כבר לא מתפקד כמסטר . אם אתה יכול תחליף מנוע למסטר חדש . לדעתי לא מדובר בעלות רצינית . ניתן גם להתאים מסטרים מרכבים שונים עם מעט ידע טכני . עמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
הגלגלים שלי: בראבו דובלו סורנטו אסטרה
|
לפני שאתה משתגע תבדוק חוטים היה לי גם את זה ומצאתי חוט גלוי שנגע בפח החלפתי אותו וכל הסתדר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אכן התגובות שקיבלת נכונות מאוד, ראשית תבדוק את החיווט של מנוע (דלגלג) הנעילה המרכזית היושב בדלת נהג.
בדוק האם הוא מעביר פיקוד, יכול להיות שהחוט שלו התנתק בהמשך. תנסה גם לבדוק באופן ביי פאס, זאת אומרת תעביר אתה זרם מבוקר ותראה אם הוא תקין (לנתק אותו ולהעביר זרם מבוקר ולראות אם הוא מעביר אותו הלאה). אני הייתי מנסה, להעביר את המנוע של דלת ליד הנהג לדלת נהג ובודק אם הוא יעביר זה, אם הוא מעביר זרם, סימן בוודאות שאין קצר, והמנוע נעילה מרכזית באמת הלך לעולמו. יש מנועים כאלו חדשים הנזק בדרך כלל 150 ש"ח לא יותר. לגבי חלונות חשמל, אם הוא עובד אל תתעסק יותר מידי, מה שכן אני הייתי עושה, אם כבר אתה פותח את הדלת של נוסע ליד הנהג (שם עולה החלון לאט לפי מה שכתבת), הייתי לוקח ספריי סיליקון (שים לב, ספריי!! נוזלי!!) ופשוט משמן את המסילות בשתי הקצוות של החלון. זה יזרז את החלון בעליה. אם עדיין לא נפתרה הבעיה, לא מן הנמנע כי מדובר במפל מתח, זאת אומרת שהמתג של החלון כבר מתחיל ללכת, ואז יש לשקול לשים מגבר זרם, הוא מתג חדש. אבל שוב, קודם כל לשמן את המסילות של החלון חשמל לכל האורך, להעלות ולהוריד מספר פעמים. ואז זה כבר כמו חדש (: |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
נעילה מרכזית משתוללת | bargal | אונו - טכני | 1 | 17-10-08 19:07 |
הפתעה לא נעימה - פנצ'ר | yigal_van | פונטו - טכני | 3 | 20-07-08 00:10 |