![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
נוריות נדלקות כשהרכב מכובה
בוקר אור ושבת שלום!
![]() אתמול לאחר נסיעה כיביתי את הרכב ושתי מנורות נדלקו לי אחת של המנוע ואחת של השמן... יש לציין ש -הרכב עבר טיפול לפני שבוע -שמן לא חסר (בדקתי) - לפני חצי שנה הרכב עבר ראש מנוע... הק"מ הוא 275 אלף.. ובאותה נשימה כבר תקופה שהנורית של הכריות אויור דלוקה.. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיות הנ"ל ולכוון אותי הן לגבי מחיר, מוסך בשרון זול וטוב אם נדרש.. ואם ניתן לפתור את זה עצמאית.. בברכה, מתנאל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
נורות נדלקות
איזה רכב, שנת ייצור ודגם?.
האם הנורות נשארות דולקות לאחר שהמנוע כבוי?. בברכה - רפי לין
![]() |
#3 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צודק שחכתי....
פיאט פונטו ספיס שנת 2002 שכחתי גם לציין שהרכב נוסע כרגיל ולא התחמם.. וכן הן נדלקות רק כשאר אני מכבה את הרכב ונשארות דלקות עד להתנעה.. (הם נשארו דלקות כל הלילה...) זאת היתה נסיעה של 50 ק"מ בהרים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
תקלת הנורות
כנראה שתקלת הנורות הדולקות נובעת או מהאלטרנטור (פריצת דיודה) או מלוח השעונים עצמו.
את תקלת כרית האויר יש לאבחן בעזרת מחשב/סורק איבחון תקלות מתאים. באזור השרון איני חושב שתמצא מוסך שאינו מורשה היבואן אבל מתמצא בפיאט ובמע' הממוחשבות שלה ועם מחשב/סורק איבחון מתאים וגם שיהיה לא יקר. בברכה - רפי לין
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מאוורר רדיאטור לא מפסיק לפעול גם כשהאוטו מכובה | chesh | פונטו - טכני | 24 | 30-08-14 19:34 |
רעשים מוזרים כשהרכב קר | Urban Legend | גרנדה פונטו - טכני | 0 | 10-05-14 09:45 |
לוח מחוונים מראה רק כשהרכב חם, מה זה? | Gavriel PAK | פונטו - טכני | 3 | 28-03-11 15:17 |
התנעה קשה כשהרכב חם. ELX 2002, ידנית. | m.l | פונטו - טכני | 4 | 02-11-10 07:58 |
ספייס ELX - בעיה בהתנעה כשהרכב חם | idobi | פונטו - טכני | 3 | 05-12-09 01:43 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד