![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו S75 XTז'
|
עזרה|החלפת רדיאטור קירור פיאט s75 XTZ 98'
אהלן חברים, יש ברשותי פיאט פונטו שנת 98 דגם S75 XTZ
גיליתי לא מזמן שהרדיאטור ברכב נוזל, בדקתי מאיפה וגיליתי שנשבר לי הצינור המחבר בין הרדיאטור לצינור עליון שהולך למנוע נשבר חצי בתוך הצינור עליון וחצי נשאר ברדיאטור. הלכתי למוסך נתן לי הצעה להחליף את הרדיאטור ולבנתיים שם לי צינור עליון חדש וחיבר את הצינור עם דבק מיוחד וחיזוק קטן עם באנד על החצי צינור שנישאר ברדיאטור.... לבנתיים הרכב נוסע לא מתחמם לא נוזל מים, הגעתי איתו לנסיעה של מעל לשעה וכלום לא קרה. השאלה שלי היא האם שווה להחליף לרדיאטור חדש? ( עולה הרבה) ואם יש פה מישהו שיכול לעזור לי עם ההחלפה או להביא לי רדיאטור חדש בזול, כל עזרה תעזור פה ! חשבתי אפילו להחליף לבד רדיאטור רק אני צריך למצוא איפה לקנות אותו במחיר שפוי ! |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
| רדיאטור חימום + קירור | speedfly | פונטו - טכני | 5 | 23-02-12 00:04 |
| החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
| עזרה בתהליך החלפת נוזל קירור בפונטו | oz1 | פונטו - טכני | 13 | 14-02-08 23:00 |
| רדיאטור (נוזל קירור) - פאיט אונו 60S, 92, 1.100 | פורום הגראז' | 6 | 13-04-07 16:44 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד