![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו 1.4
|
פיאט אונו-יוצאים הדים שמוצאים את מדיד השמן
כמו בכותרת שאני מוציא את מדיד השמן כשהמנוע מונע יוצאים טיפה הדים/עשן איך שתיקראו לזה לא בצורה חמורה אלה ממש עדין כזה אבל רואים את זה..מה זה אומר על המנוע?
מה שכן חסר לי קצת שמן בימים הקרובים אמלה,חוץ מיזה על אילו סימפטומים זה מראה על המנוע ומצבו (הוא חזק עדיין ועבר טיפול). ג'ינו. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
יכול לנבוע מלחץ במע' השמן כלומר סתימה במעבר או סתימה בנשם המנוע או במקרה יותר גרוע בריחה של קומפרסיה דרך הרינגים של הבוכנות
בזמן עבודה של המנוע תמיד יהיה קצת אדים מהמדיד של השמן לא אמור להיות לך כמו ארובה מעשנת זה לא תקין אם יש לך ערובה של עשן (אדי שמן) מהמדיד או במקים ממש חריגם טיפות שמן שקופצות לך מהמדיד בעט עבודה של המנוע והוצעת מדיד כל אלה יכולים לקרות אם לא היתיחסו לאוטו יפה כלומר לקרוע לו את התח.. בהעצות חדות ונסיעה פרעית במיוחד פיאט אינו רכב סלחן להיתנהגות ברברית כלפיו |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
האוטו עובד מידי פעם לחיצות ונסיעה איננסיבית..
יש לי פילתר פתוח ואגזוז זרימה חופשית באוטו אם זה קשור.. מה הבעיה שאני יכול לפתור וללכת למוסך או משהו? כי האוטו נוסע רגיל אבל טיפה פחות חזק מבהתחלה. ג'ינו. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
אם הרכב מעשן דרך המדיד שמן זה אומר שהמנוע שלך בדרך להחזיר את נשמתו לבורא עולם
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
כמו שכבר אמרו ...
כנראה רינגים.. בריחת קומפרסיה לכוון ה קרטר שמן. תבדוק גם צינור נשם ותראה שגם שם יש שמן. תבדוק בית מצערת וגם שם יהיה לך שמן. מה שנותר זה או להחליף מנוע או ליסוע ככה תוך כדי השגחה על מצב השמן. ועוד דבר תן גז בניוטרל ותראה בטורים ה גבוהים שיוצא אומנם מעט אבל יוצא עשן לבן/כחלחל מהאגזוז.
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
כן שאני נותן גז בניוטררל לפעמים יוצא עשן כחלחל..ושאני לוחץ פול גז יש רעש מוזר של כמו נקישות ברזל כאלה...עד לא מזמן הדברים האלה לא היו בכלל...יש טיפול שיכול לתקן את זה?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
לגבי ההספק אין מה לדאוג. המנוע שמור ומ130 הוא מוציא עכשיו 125. והאוטו בן 10. ד.א. אני במעקב קבוע על הכמות שמן. האוטו לא שורף. ו"מעשן" |
|
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
בעל מקצוע
הגלגלים שלי: מיציבושי לנסר
|
צטט:
צטט:
כל מנוע גם ברכב חדש, בהוצאת המדיד יפלטו אדי שמן חם דרך פתח המדיד, או כל פתח שמן אחר במנוע, כמו למשל צינור הנשם, או להבדיל מכסה מלוי שמן. גם שתחמם שמן במחבת לשם טיגון ביצה/ קציצה/ או ציפס, בעת שהשמן יתחמם יפלטו אדים ועשן עם התחממות השמן, וזה בהחלט נורמלי. מיותר לציין שאסור להוציא מדיד במנוע עובד. אסור לפתוח מכסה מלוי שמן במנוע עובד. ופתיחת מכסה מלוי שמן והתזת שמן דרך המכסה, הוא דבר נורמלי, ולא מעיד כל על מצבו של המנוע, וזאת כמובן לא הדרך לבדוק זאת. מצד שני, צמיגות שמן לא מתאימה, טבעות שחוקות, וגומיות שסתומים יבשות, יגרמו לפליטת עשן כחול או לבן, שריפת שמן גבוהה, וצינורות נשם סתומים, יגרמו ללחצים בעוקת השמן(בית הארכובה), ולפליטת שמן דרך המדיד, דרך מחזירי השמן, ודרך אטמי מכסה שסתומים וצינורות נשם. בברכה צביקה
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: uno 1.4I.e.s
|
כשהרכב מוציא טיפות שמן מהמדיד סביר ומוציא טיפה עשן שחור עוד בסדר
אבל כשהרכב מוציא עשן כחול מהמדיד ומוציא כמות זה אומר שהמנוע מנפח |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
צטט:
כשיו אני בוודאות יודע שזה תקין. אגב. חבר טוב קנה פנדה חדשה מהחדברה. הרכב עבר 6 אלף קילומטר. אחרי נסיע ארוכה אותו דבר. אחרי שכיבינו את המנוע והוצאנו מדיד גם היה טיפה עשן לבן. |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| קריאה נכונה של מדיד השמן בפונטו SX 2001 | mishel27 | פונטו - טכני | 3 | 09-11-09 19:18 |
| כבר אין קולות של מים (או: איך הלך האטם ראש) | רקובי | פונטו - טכני | 20 | 07-01-09 02:02 |
| גזר הדין - ראש מנוע? פונטו 16V 2001 | Ron_Dadon | פונטו - טכני | 20 | 02-12-08 00:14 |
| מושבי ראש לא יוצאים | יוסי | בראבה - טכני | 1 | 27-09-08 21:14 |
| אונו 1100 93 - סימני שמן מסביב לפקק מילוי השמן | פורום הגראז' | 11 | 02-02-07 16:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד