![]() |
|
![]() |
יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
פענוח דו"ח בדיקה - פונטו YOUNG 2003
שלום רב,
אני מתכנן לרכוש את הרכב הנ"ל - האם הבדיקה נחשבת סבירה? טובה? האם יש פוטנציאל גבוה לתקלות בעתיד? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
קצת קשה לקרוא אבל נראה לי בעייתי ישנם בעיות לכל אורך המכונית במיוחד מטריד בעייה בשלדה
קלץ מפריד גבוהה ורעשי מיסבים . כמה ק"מ הרכב עשה ואיזה יד |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
161,000 ק"מ (כתוב)
יד שלישית - פרטי בלבד. מה שחשוב לי הוא בעיקר עלויות האחזקה החודשיות. אני מחפש אוטו אמין, שיתן לי שקט, ומינימום תקלות. לדעתי השלדה פחות רלוונטית לדרישה הזאת. זה גם רשום בחשיבות נמוכה. ולגבי קשה לקרוא - הגדלת את התמונה? רואים מצויין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
כל פעם אני קורא את טפסי הבדיקה, וכל פעם אותו הדבר. זה פשוט משהו מדהים, זה כאילו הם עושים שבלונה ופשוט משכפלים אותה כשהם משנים רק את סוג הרכב מספרו והקילומטר.
כיסוי תחת של המכון זועק כאן עד השמיים, הבן אדם משלם כסף עבור בדיקה, ואפילו גלגלים של הרכב לא מפרקים לו, אלא כותבים לו (יש לפרק את הגלגלים ולבדוק בלמים), חוצפה ממדרגה ראשונה, הרי שילמתי על בדיקה, מה לא תבדקו ברקסים, פרקו גלגלים ותבדקו בשביל זה משלמים לכם. אותו הדבר בעניין הטיימינג, כותבים לך יש לבדוק טיימינג, מה פירוש יש לבדוק טיימינג, אני יודע בשביל זה אני פה משלם לכם כסף שתבדקו, פרקו ותראו את מצב הרצועה. לפי דעתי הרוב כאן הוא כסתח אחד גדול, אני מציע שתיגש למוסך מורשה של פיאט יחד עם הבעלים, בקש מהמוסך שיוציא לך תדפיס היסטוריית הרכב ובו תראה את הטיפולים שנעשו ומה נעשה (מקושר לכל מוסכי הרשת בארץ), לאחר מכן, בקש שם שיעברו על הרכב ויראו מה באמת רלוונטי ומה שטויות במיץ, אני לא יתפלא אם יגידו לך שרק הפנס באמת דהוי, וחוץ מזה הכל כסת"ח.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פונטו Young - הולך לתיקון | MikeSG | פונטו - טכני | 16 | 26-11-09 07:58 |
האם אפשר לעשות המרה מידגם 60 כ"ס Young לדגם 80 כ"ס ELX | אלי_בוני | פונטו - טכני | 10 | 01-06-09 03:33 |
פונטו YOUNG | yaniv21 | יעוץ ברכישת רכב | 6 | 06-04-09 02:08 |
ייעוץ בקניית פונטו ספייס 80 כ"ס משנת 2003 | ifatar | יעוץ ברכישת רכב | 1 | 23-03-09 00:37 |
פענוח תוצאות בדיקת רכב | yotamix | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 05-02-09 14:12 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד