![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| בעלי מקצוע מוסכים, פחחים, רפדים וכו'. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#51 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
פירקת לוח שעונים ? בדקת את הנורה ?
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו 1600 סמ"קELX
|
כן , פירקתי את הלוח ובדקתי את הנורה והכל תקין. מחר גם המוסכניק יבדוק שוב. מה שלא צפיתי זה שהאוטו יכבה לי שוב. למרות שנראה לי שהחלפת משאבת הדלק פתרה כן חלק מהבעיה ,
כי עובדה שהאוטו אמנם שוב נכבה אך לעיתים רחוקות , ולא כמה פעמים בנסיעה כמו שהיה עד עכשיו. בכל מקרה כל עוד הנורה לא דולקת בכלל , אין לי מוסג מה הולך
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
מישהו מטפל בך?
הגלגלים שלי: פונטו 90 ELX קבריולט 1600
|
אמור זאת למוסניק וחזור עם ממצאים (נסה לכוון אותו לכך שמדובר בעבודה חוזרת, שכן לא הצליח לפתור את התקלה מלכתחילה והיא חזרה).
|
|
|
#54 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
איזו בדיקה עשית לנורה ? ניסית להחליף בין הנורות ?
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
באיזה מצב אתה נימצא שהאוטו כבה, האם בזמן שאתה לוחץ על הקלאץ'?
או שהאוטו כבה סתם כך ללא סיבה? שתענה על זה אפשר להתמקד יותר על הבעיה. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Member
|
והרי התשובות:
האוטו שוב חזר מהמוסך ומסתבר שמה שגרם לתקלה בנורה של האינג'קטור היה איזה שהוא ניתוק בצמת חשמל ( הבעלים הקודם עשה שם הרבה קומבינות או שעשו קומביניות עליו) , וכל נגיעה בחשמל של האוטו מזעזעת לו את הצורה , ומיכוון שהמוסכניק התעסק עם החשמל משהוא השתבש.
עכשיו הכל תקין והאור דולק בסוויץ' ואחר כך נכבה , כמו שצריך להיות , בתקווה שככה ישאר. (למען האמת , קשה לי להאמין לסיפור של המוסכניק , וכמו שסער כתב , משהוא פה עדיין מסריח אבל מה שחשוב שכרגע זה בסדר והוא לא ביקש עוד כסף...) דרך אגב הוא סידר לי על הדרך את המזגן שפתאום אתמול הפסיק לקרר. מוטי , האוטו נכבה לי אתמול כשנתתי ברקס , אבל נכון לעכשיו אני עושה כאילו כלום לא קרה כי כבר נמאס לי לגמרי , אז כל עוד המצב שפיר , שישאר ככה . אז בינתיים שוב תודה רבה לכל מי שניסה לעזור. כיף לפגוש אנשים שבאמת אכפת להם
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
מישהו מטפל בך?
|
אני אחכה שיעבור חודש מעכשיו. או לפחות תקופת זמן מסויימת כמו שבועיים , בה אתה תעיד שהרכב תקין לא נכבה ולא נורת אינג'קטור שנדלקת, ורק אז אני אגיד לך:
אמרתי לך שזה לא EGR (: ואז תחשוב מה היה קורה אילו היית משלם ומחליף חיישן תקין בתקין. ועדיין לא נפתרה התקלה
|
|
|
#58 |
|
Member
|
זה באמת מה שצריך לעשות : נחכה ונראה. מה שאולי יעניין אותך זה המוסכניק שטען הבוקר שבגלל הבלגן בחשמל שהיה באוטו ואולי עדיין יש , המחשב לא יכול לקרוא נכון מה התקלה המדויקת ולכן הראה EGR תקול. נקודה למחשבה
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
מישהו מטפל בך?
|
יש לי חבר שהגיע אלי לפני איזה שנה בערך עם רכב שהבעלים הקודם שלו, היה חבר באחד הארגונים של השמאל.
בכל אופן, הוא טיפל רק במוסך בנעלין שם או איפשהו בסביבה אני לא כל כך זוכר את השם המדוייק. בכל אופן, הוא הגיע אליי כי היו בעיות (לכאורה פשוטות) כמו מנורות בלוח שעונים לא עובדות, מנורה מאחורה לא עובדות. אני בתמימותי חשבתי שאשב לו על הרכב כמה דקות בשביל להחליף מנורות, אבל בסופו של דבר ביליתי במשך שבוע ימים רצוף על רכב שלו, על כל מערכת החשמל, כל קווי החניה, כל הממסרים ועוד ועוד ועוד. אתה פשוט לא מאמין מה עשו לו ברכב, אתה רואה בעיניים ונגנב. יאמר לזכותם שהם ממש יצירתיים. אתן לך דוגמא, נשרף הממסר של המשאבת דלק שלו, אז מה שהם פשוט עשו (ביד הקודמת) שם באיזה שהוא כפר, הם פשוט חיברו את משאבת הדלק שתקבל זרם מהפיוז של הוונטה של רדיאטור. בקיצור אני אומר לך אני ראיתי שם דברים שפשוט נגנבתי. היה לו קצר במערכת החשמל בכל החשמל של צד שמאל של אחורי הרכב, אז הם פשוט לקחו חשמל מצד ימין של הרכב. מה שעבר עלי עם הרכב הזה, מה שחשוב שבסוף הכל היה כמו שעון, אבל הרבה זיעה הושקעה בכך.
|
|
|
#60 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה האצ'בק
|
רגע! אולי פשוט אני ואלביס נבוא אליך עם הבלאגן שנקרא "פונטו 90"?
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב