![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
רכב רועד בהאצה/האטה עמידה
שלום לכולם ,כמעט שנה ללא תקלות כניראה שהגיע הזמן
![]() תזכורת: הרכב: פונטו דיינאמיק 2005 16V גיר: רציף התקלה שהתחילה אתמול בלילה והמשיכה היום בבוקר, היא שבחלק מן ההצאות והאטות הרכב רועד וקופץ כפעמיים. התחושה דומה לזה שמשחררים קלאץ' מוקדם מדי ואז הרכב קופץ, אבל מה? זהו גיר רציף כך שלעניות דעתי הבעייה לא בגיר. הרעידות מגיעות גם בעמידה ברמזורים. לאחר כמה שניות של עמידה הרכב מקפץ רעידה שניים (רעידות די חזקות) ברמזור הרעידות מזכירות לי את הרעידות שהיו לי לאחר שבמוסך מורשה החליפו לי פלאגים לא מתאימים רק שכאן אחרי שתיים שלוש רעידות זו מפסיק וכפי שהספקתי לשמוע עד כה, אין קולות חנק מהאגזוז כמו שהיו לי אז. עוד כמה פרטים חשובים : 1. פלאגים הוחלפו לפני כ 10K ק"מ 2. כנ"ל ניקוי בית מצערת אולי הגיע זמנם של חוטי ההצתה ? יש לי דרך לבדוק אותם אבל בדרך פחות פרימיטיבית מאיך שבדקו לי במורשה בחיפה של להוציא חוט חוט ולראות אם יש בריחת ניצוץ מאחר מהם ? הבנתי שזה יכול לגרום נזק למחשב יש לכם רעיונות נוספים ? תודה מראש שחר |
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| ספידומטר רועד | UNO TURBO 92 | אונו - טכני | 19 | 03-05-09 13:23 |
| נורית הזרקהומנוע רועד בראבה שנת 2000 | zimansm | בראבה - טכני | 6 | 04-12-08 23:28 |
| 60 S שנת 93 מנוע 1100-רעש משונה ובעיות בהאצה | עידו | אונו - טכני | 5 | 09-01-08 16:21 |
| בראבו - מנוע רועד בבוקר | פורום הגראז' | 1 | 30-07-07 12:10 | |
| מגש אחורי רועד בפונטו MK1 | פורום הגראז' | 2 | 21-07-07 14:17 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד