![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
היצרן אומר להחליף אחת ל3 שנים. על זה אתה יודע?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
|
חזרתי הרגע עם הרכב מהמוסך, הוחלפו 8 שסתומים
וישנה תופעה חדשה: כאשר הרכב עומד ברמזור או כל עמידה אחרת ישנם גמגומים מהאגזוז, כל כמה שניות ישנו גמגום ומן "קפיצה" מהאגזוז מה לדעתכם גורם לזה? |
|
|
|
|
|
#33 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אולי כיוון הצתה?
בכל אופן האם הם לקחו כסף על ה"טיפול" הזה? אם כן, כמה הוא עלה? והאם קיבלת פיצוי? |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
כמובן שהפאשלה היתה על חשבונם - חלקים + עבודה
קיבלתי מהם כפיצוי את העבודה על הטיפול 60K שהבנתי שזה שעתון לא זול אם מישהו יודע כמה אני אשמח. בנוסף עשיתי עוד כמה עבודות קטנות על הדרך בטיפול כמו: החלפת כל נוזל הקירור במערכת, כמו החלפת מסנן אויר למזגן, החלפת אטם גומי ממערכת הקירור למנוע, שדרכו היתה לי נזילה מזערית של נוזל קירור לפני כמה חודשים, החלפת רצועת הנעת אביזרים, כל העבודות הללו היו על חשבונם כפיצוי אני שילמתי על החלקים בלבד..שגם זה סכום לא מבוטל נערך לאחרונה על ידי shachar : 16-06-08 ב 20:04. סיבה: קצת סדר בבלאגן |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צטט:
אפשרויות שעולות לי בראש: חוטי הצתה או מצתים לא תקינים או שלא הורכבו טוב. אפשרות שנייה, מודול הצתה (החלק בצד ימין של המנוע שאליו מתחברים ארבע חוטי ההצתה ושמייצר את הזרם ליצירת הניצוץ לפי פקודת מחשב המנוע). האם כאשר המנוע קר התופעה יותר מורגשת ? האם יש תגובה לא טובה לדוושת הגז ? לצערי עליך לחזור בהקדם למוסך לבירור העניין. כדאי בימים הקרובים לעקוב על בסיס יומי אחר איבוד מים ו/או שמן בגלל שפתחו את ראש המנוע. העבודה שלא שילמת עליה במוסך - להערכתי מדובר בלפחות 1000 ש"ח אם לא יותר. |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: HGT
|
לא הבנתי , שילמת על הרצועה ועל הטיפול ?
והם רק תיקנו את הנזק שהם יצרו ? ( 8 שסטומים שבורים ) ? אם כן [COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] , סיבנו אותך קצת הייתי אומר . הכל צריך להיות עליהם ! תגיד להם שרק הימי עבודה שלך שווים יותר מהתיקון הזה ... תסביר קצת יותר בפירוט מה אתה שילמת , ובמה הם פיצו אותך ... העיקר שהכל הסתדר . ובקשר לקפיצות , אתה בטוח שזה בא מהאגזוז ? או שהמנוע קצת מגמגם או רועד ? נאור . |
|
|
|
|
|
#37 | ||
|
Senior Member
|
צטט:
מנוע חם וקר זה לא משנה הגמגומים אותו כנ"ל התגובות לדוושת הגז בסדר גמור.. ותודה על העיצה - אהיה עם היד על הדופק בעניין איבוד נוזלים/שמנים צטט:
ואני שילמתי על חלקים בלבד :כלומר שמן מנוע,נוזל בלמים,נוזל קירור ,רצועות,מותחן וכו.. הרעידה מגיעה מהמנוע כניראה ומבטאת בגמגום של האגזוז ו"יריקת" נוזל כלשהו שניראה כמו מים נערך לאחרונה על ידי shachar : 16-06-08 ב 20:06. סיבה: תוספות |
||
|
|
|
|
|
#38 |
|
כתבנו בצפון
|
האם אתה מוכן להעלות את הקבלה (את החלק התחתון ללא הפרטים למעלה. אם אתה רוצה עזרה בזה תגיד) או לפרט כאן אילו חלקים בדיוק הוחלפו ומהי העלות המדוייקת של כל חלק?
תודה מראש. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
אין כל כך מה להעלות כי לדוגמא על מחיר השסתומים רשום 00.00 ש"ח
אם אתה רוצה מחירים של שמנים ונוזלים למינהם..אוכל להעלות (הבני !@#$ לקחו לי 10 שקל על שני בנדים... כאלה קמצנים ) |
|
|
|
|
|
#40 |
|
כתבנו בצפון
|
שני הבנדים האלו לא עלו להם אפילו שקל אחד והם לקחו 10 שקל. מעצבן אבל ידוע.
אם תוכל להעלות את המחירים של הנוזלים ושאר החלקים שכן לקחו כסף אני אשמח. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||