![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אני מביא מנגל ושתי חבילות קבבים ושישית קולה אני מגיע עם אישתי
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: GP
|
כמו שכבר אמרתי, אני מביא קציצות
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
שישייה קולה + חד פעמי ( צלחות + כוסות + סכו'ם + מגש כסף גדול). אם צריך עוד משהו!? תפנו עליי..
אגב צריך לארגן שיירה שתיצא מהמרכז... |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 06
|
תגידו לי מה להביא אני יביא בשמחה
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
קדימה אנשים להיתעורר בקצב הזה רק נוכל קצת בשר המונן גחלים ונישתה עד שניתפוצץ מי מביא סלטים ,פיתות ואולי גם איזו ערכת קפה עם קפה משובך
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
מנהל
|
אנשים להתעורר. מתוך יותר מ 800 חברים באתר.. אישרו רק 12 הגעה.. (שלא לדבר שאף אחד מהמנהלים לא טרח להגיב או לאשר. מעניין מה זה אומר על ההמועדון..
חברים מי עוד מגיע ?????
|
|
|
#37 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פרארי
|
איזה באסה. אני מת להגיע למפגש עם כולם, אבל הפיאט שלי עוד בתהליכי יישור קו.
היא נוסעת, אבל אני מפחד להגיע איתה למרחקים כאלה כרגע, למרות שמאז שיצאה מהמוסך עברה כבר 1000 ק"מ ללא קושי או בעיות.
|
|
|
#38 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto HGT
|
מקווה להגיע..
תעשו רשימה מה חסר להביא וכו'.. |
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Cupra R
|
אממ..
צטט:
.. נראה לי יש חבר'ה שבאים מרחובות..![]() חבר'ה.. מה אם איזה שיירה......!? מהמרכז..?! יש מלא איטלקיות שבאות מהמרכז!!! |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
מנהל
|
צטט:
שיירה תצא כמובן ! פרטים יפורסמו בהמשך! חברים אני קורא לכולם (לכל מי שרשום פה באתר ויש יותר מ 800 כאלה.. גם המנהלים שבינתיים לא מתייחסים ולא מראים התענינות כלשהי וחבל) בואו!! תגיעו!! תצטרפו! לא משנה איזה פיאט יש לכם, חדשה , ישנה, מכל סוג ומכל שנה!!! תגיעו ותהנו!! המיפגש למען כולכם!!!! מי עוד מגיע?? קדימה להתפקד! מי שמגיע בוודאות שירשום פה!עודנ דברים שצריך להביא: פרגיות, עוף, כנפיים, המבורגר, שתיה קרה (רצוי בצידניות עם קרח) מחבת , שמן , ציפס , חצילים, סטייק , (וכמובן כל מה שבא לכם להביא בנוסף מתקבל בברכה )
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מיפגש פתיחת הקיץ של מועדון הווספות ואספני הרכב ייערך מחר 9.4 | צביקוש23 | רכב כללי | 1 | 09-04-10 15:01 |
| טיול בצפון של מועדון Autosport | פיליפ | תמונות וסרטונים - כללי | 4 | 08-03-10 20:25 |
| טיול מועדון Asport השני, 6-7.11 בצפון | Aditi | תמונות וסרטונים - כללי | 5 | 12-11-09 13:39 |
| מיפגש של מועדון אספני הרכב!10.10.2009 ! הזמנה לחברי המועדון | צביקוש23 | פיאט אספנות | 7 | 06-10-09 23:00 |
| סיכום מיפגש מועדון פיאט 22.2.08 | צביקוש23 | פעילויות המועדון | 27 | 24-02-08 23:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד