![]() |
|
![]() |
שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#31 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: ...
|
צטט:
יתן הרבה .וזה בגלל משחק נכון עם הצתה וההזרקה .אפשר כמובן לשנות את מנתק ההצתה ולהוסיף ללא חשש עוד איזה 500 סל'ד לחגיגה ,וזה לא הסוף . אם משנים קמשפטים ובוכנות חזקות יותר שיפור והרחבת מעברים בראש , אז כבר מדובר בסוג של "מוטציה" די אכזרית ואז,,,,רק אז ,אתה קולט שיש קיט טורבו יעודי ל HGT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() אבל לא ניגע בזה בינתיים נחזור לשאלה הסופית ,והיא כמה כסף ?? אז זה לא ממש זול ..וזה ימשיך לעלות .כי אז כבר בא שיפור השילדה ,והברקסים ,ועוד ,,ועוד ,, מי יעשה את זה ? רק פריק אמיתי של HGT ויש כאלה ..{מקווה שאני ![]() אחרים בטח לא את כל הרשימה .
![]() |
![]() |
#32 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
איזה מזל שיש כאלה שכבר שיפרו את השלדה ואת הברקסים.
יאללה, בקיצור מי שרוצה את הצנרת של סופרספרינט שיגיד לי, אבל רק רציניים ולא כאלה שאוהבים לרשום בפורום, אולי ביחד יהיה אפשר להוזיל עלויות מה שכאן משחק תפקיד די משמעותי. יוסי, תתפקד יחד עם החשבון בנק שלך, הוא יספוג מכה קשה ![]()
![]() |
#33 | |
Senior Member
|
צטט:
אני זוכר שכמה חברה עם אימפרזות פנו אליו ,ובקניה מרוכזת קיבלו מחיר יותר טוב מזה שבחו'ל כי להביא לבד וליפול על בדיקה פיזית במכס ,כבר עדיף להשאיר את זה במכס. בוא נראה מי רוצה ,נקפוץ ליבואן ,ניסגור אותו בארון כלי עבודה או משהו ,עד שיתן לנו מחיר טוב ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
כיום, אין יבואן רשמי לסופרספרינט. בעבר פיט סטופ היו היבואנים. top rpm גם היו מייבאים שלהם אבל הפסיקו או משהו כזה, למרות זאת דיברתי איתם והם אמרו שהם מוכנים לעזור לי להכניס את זה לארץ ללא כל בעיה, בשיטת 'שלם וקח'
![]()
![]() |
#35 | |
Senior Member
|
צטט:
מי שרצה עשה הזמנה .. אני יעבור אליו מחר למשש את הדופק קצת ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
זה כבר נהיה ממש מעניין, ליאור אני סומך עליך שתביא את זה לביצוע מעניין עד כמה חזקה היא תרגיש. בקשר לכוח לא נראה לי שיש מה לדאוג אני יכול להגיד לך שהרכב מסדתר יופי עם תוספת לא קבוע של 70 כ"ס אני לא יודע מה תהיה ההשפעה אם זה יהיה קבוע אבל נראה לי יהיה בסדר, מקסימום תמיד אפשר להזמין חלקים מחוזקים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: punto HGT
|
צטט:
![]() וחוץ מזה, מה אתם מתעסקים לי פה בקקי של צנרות וקיטים ליניקה באלפי שקלים? הבחור רוצה לשפר את הרכב שלו, ואני מאמין שכל בעל HGT חכם ימליץ לו קודם כל לשפר את השלדה והמתלים לפני כל השטויות האלה. וכשהתנהגות הרכב תשופר הוא כבר יבין שאין לו צורך ממש בעוד כוח ברכב הזה. אבל אם בכל-זאת ירצה עוד כוח בקו ישר, יש דרכים זולות יותר, כמו שציין ילדי הקט למעלה, לתוספות כח "לא קבועות" שניתן להסתדר איתן יופי... וקבלו את זה מבעל ניסיון שלא נופל מאף-אחד פה, עם כל הכבוד... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
כמה שיפורים לרכב שלי | dodihob | שיפורים וקוסמטיקה | 169 | 18-07-13 00:56 |
חנות שיפורים צפון??? | ספייס5822 | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 10-06-13 11:16 |
למורעלי פונטו ואוהבי שיפורים | ben_david7 | פונטו - טכני | 12 | 08-04-11 20:24 |
לחובבי שיפורים וHGT כנסו! | שחרון | פיאט כללי | 2 | 11-07-10 17:54 |
שיפורים-עשה זאת בעצמך!!! | פורום הגראז' | 0 | 15-11-05 13:47 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד