![]() |
מחפש שיפורים ל hgt
מחפש לשפר את האוטו שלי hgt מאיפה אני יכול להביא סעפת או משהו שישפר את האוטו ויהיה יותר חזק?
|
תקרא קצת ....
http://www.fiatforum.com/punto/11239...pe-engine.html אין לי ציפ לHGT . המנוע בפוטינציאל מלא מבחינת ניהול מנוע . |
לא מדויק עמית, דור אם תרצה סעפת נירוסטה של סופרספרינט ניתן להשיג בסביבות 4500 ש״ח. יש אפשרות גם לדאון פייפ וצנרת מלאה עם דוד ייעודי לרכב. הכל שאלה של עומק כיס
|
ובכמה בא לידי ביטוי בביצועים?
|
צטט:
שכמובן הממיר {שבטח כבר סתום ב80%}יפנה את מקומו לממיר ספורטיבי , או לצנרת חלולה וכאב ראש בטסט ,{אני היתי מעדיף את האופציה החלולה .:D} פילטר איכותי גדול שמשודך לצנרת אלומיניום קלת משקל מ 3 אינטש ומעלה ולא חייב מבודדת .בכל זאת מדובר באטמוספרי . {דבר שיחליף את צינור היניקה האנמי/ אסמטי.. שסיפק היצרן שנועד מראש לחנוק את החגיגה } ויש לך חתיכת מפלצת קטנה ומרושעת .כמה כוח בכללי ? בשביל זה יש דיינו . לפי הנוסחה הידועה "יונק בקלות ,פולט בקלות ,= טס כמו road runner " הערכה שלי ,150 ומעלה ++ כ'ס בקלות . מה שכבר מחייב קלאצ בריא .:twisted: |
צטט:
צנרץ/פילטר/כל השטות האלה, לא נותנים כלום באוטו שלנו(מי כמוני יודע). אין מה לעשות בקשר להספק חוץ מטורבו קטן וחמוד שזה ממש הרבה כסף ולא חוקי :mad:. |
אז למה לשים צנרת מקצועית ב-4500 ש"ח כמו שאמר ליאור? סתם בזבוז כסף אם כך!
|
4500 עולה רק הסעפת פליטה, ואף אחד בארץ אין כזאת ככה שאף אחד לא יכול לתת חוות דעת אמיתית.
|
ליאור.
היה לאחד בארצנו אם סעפת כזאת. לא נותן כלום!!! אוטו בלי טורבו=צנרת לא תעזור בחיים. גם אם תוריד ממיר זה לא נותן כלום. אני אומר מנסיון אין שום דבר שיכול לעלות הספק של המנוע. חוץ מדברים לא חוקיים כמובן :D. |
אתה מדבר על הכחולה?
אני יודע שלהוריד ממיר לא נותן כלום. אבל הסעפת פלוס הדאון פייפ והדוד כן נותן, לא יודע אם 150 אבל נותן. |
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 10:36. |