![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
פיאט "חדשה" בבית - ריטמו
לאחר לא מעט פספוסים ואכזבות (אחת לדוגמא) נתקלתי לפני מס' חודשים בשרשור של ליאור.
ליאור התחיל את המעגל ומס' חברים נוספים מהמועדון ומ-CF שותפים לתהליך ארוך ומייגע שבסופו הרכב נרכש (לפני כחודשיים) והועבר לבעלותי (לפני שבוע), בבוא היום אעלה את הסיפור המלא - תודה לכולכם. לפני כ-3 שנים פתחתי את השרשור הזה והוספתי, היום אני שמח על סגירת מעגל (ראשון לבנתיים ) .קצת על הרכב: בעל מנוע 1500 סמ"ק (85 כ"ס נכון ל-82), יובא ארצה עבור אישתו של יבואן פיאט ב-82 (כך מספרת האגדה), אני היד ה-4. על הרכב דרושה השקעה לא מעטה, בעיקר קוסמטית (תתבצע עם הזמן). אשמח לדעת אם למישהו יש את גליון 11 של מגזין "טורבו" בו נעשה מבחן לריטמו המדוברת, כמו כן כל מידע נוסף (בעיקר חלקי חילוף וכד') יתקבל בברכה. גילי.
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל
|
מזל טוב ומברוק
![]() חלקי חילוף יהיה לך קשה להשיג בארץ מאחר ואין (גם אם יש אולי אחד או 2) ריטמו מהדור הזה שעוד נוסעות. בכל אופן יש עוד ריטמו קבריולט אחת שכבר דווחה בלא מעט פורומים בעבר. לא זזה ממקומה שנים רבות וחונה בחצר באחד הרחובות הסמוכים לכיכר המדינה בתל אביב. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
|
צטט:
עד כמה שידוע לי, היא היחידה בארץ (אשמח לדעת שיש עוד).
|
|
|
|
#4 |
|
משורר הפורום
הגלגלים שלי: פונטו SX לשעבר. מאזדה 3. רכב שהוא אונייה עם שם של מטוס :)
|
עכשיו אני מבין למה הגה של ריטמו שהוסבה לבאגי מעניין אותך.
מברוק ענק לך, ידידי. מי ייתן ותפיק מהרכב הנאה עד אין קץ. כל עזרה שתצטרך על הרכב, מהחלפת גיר ועד ווקס- אשמח לעזור. (נצל אותי כל עוד אני בארץ). בהצלחה
|
|
|
#5 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
ריטמו קבריולט
סוף סוף חשפת את הריטמו קבריולט שלך לעולם והמכונית הזאת אכן הגיע לאדם אוהב.
שפע ברכות ואתה יודע שאני תמיד לשרותך. אני מקווה מאוד שתגיע איתה למפגש בהרצליה למרות מצבה הנוכחי וכך בעתיד ניתן יהיה לראות את ההבדלים לאחר השיפוצים. בברכה - רפי לין
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
גילי ,סחתיין והמון הצלחה .
תעלה קצת תמונות אם אפשר .
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
מנהלמנהל
|
אחרי שנתת לי פרטים על הרכב ונסעת איתי לראות אותו אתה כבר מחוייב - רפי, תודה על הכל
.תודה לכל המברכים, אשתדל מאוד להגיע עם הריטמו להרצליה. אחלה רעיון רענן, שמעון - איך אתה עם ילדים? אליקו, לבקשתך:
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
|
צטט:
היום קיבלתי מניר את ההדפסות מהמערכת, תודה ניר. תאריך רישום הרכב ברשיון: 11.8.82. תאריך הגליון: אוגוסט 82. לא בזבזו זמן .לצערי הזכר היחיד לצבע הנ"ל נמצא מתחת למכסה המנוע, ביתר המקומות הצבע דהוי לגמרי. מצאו את ההבדלים
|
|
|
|
#9 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
רגע, גילי, זה אותו רכב ממש? אותו מס' רישוי בדיוק?
הרכב שלך נראה שמור, צריך צבע חדש והוא יראה כמו חדש
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
קיבלת גם את הבחורות?
![]() אוי בעצם הן כבר "קצת" התבגרו מאז.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| יבוא אישי של גלגלים/ 124 ספיידר "עולה חדשה" | פיאט אספנות | 25 | 16-05-07 02:21 | |
| פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד