![]() |
פיאט "חדשה" בבית - ריטמו
לאחר לא מעט פספוסים ואכזבות (אחת לדוגמא) נתקלתי לפני מס' חודשים בשרשור של ליאור.
ליאור התחיל את המעגל ומס' חברים נוספים מהמועדון ומ-CF שותפים לתהליך ארוך ומייגע שבסופו הרכב נרכש (לפני כחודשיים) והועבר לבעלותי (לפני שבוע), בבוא היום אעלה את הסיפור המלא - תודה לכולכם. לפני כ-3 שנים פתחתי את השרשור הזה והוספתי, היום אני שמח על סגירת מעגל (ראשון לבנתיים :)) . קצת על הרכב: בעל מנוע 1500 סמ"ק (85 כ"ס נכון ל-82), יובא ארצה עבור אישתו של יבואן פיאט ב-82 (כך מספרת האגדה), אני היד ה-4. על הרכב דרושה השקעה לא מעטה, בעיקר קוסמטית (תתבצע עם הזמן). אשמח לדעת אם למישהו יש את גליון 11 של מגזין "טורבו" בו נעשה מבחן לריטמו המדוברת, כמו כן כל מידע נוסף (בעיקר חלקי חילוף וכד') יתקבל בברכה. גילי. |
מזל טוב ומברוק:)
חלקי חילוף יהיה לך קשה להשיג בארץ מאחר ואין (גם אם יש אולי אחד או 2) ריטמו מהדור הזה שעוד נוסעות. בכל אופן יש עוד ריטמו קבריולט אחת שכבר דווחה בלא מעט פורומים בעבר. לא זזה ממקומה שנים רבות וחונה בחצר באחד הרחובות הסמוכים לכיכר המדינה בתל אביב. |
צטט:
עד כמה שידוע לי, היא היחידה בארץ (אשמח לדעת שיש עוד). |
עכשיו אני מבין למה הגה של ריטמו שהוסבה לבאגי מעניין אותך.
מברוק ענק לך, ידידי. מי ייתן ותפיק מהרכב הנאה עד אין קץ. כל עזרה שתצטרך על הרכב, מהחלפת גיר ועד ווקס- אשמח לעזור. (נצל אותי כל עוד אני בארץ). בהצלחה :) |
ריטמו קבריולט
סוף סוף חשפת את הריטמו קבריולט שלך לעולם והמכונית הזאת אכן הגיע לאדם אוהב.
שפע ברכות ואתה יודע שאני תמיד לשרותך. אני מקווה מאוד שתגיע איתה למפגש בהרצליה למרות מצבה הנוכחי וכך בעתיד ניתן יהיה לראות את ההבדלים לאחר השיפוצים. בברכה - רפי לין :) |
גילי ,סחתיין והמון הצלחה .
תעלה קצת תמונות אם אפשר . |
גילי, המון מזל טוב ותהנה עם הרכב.
אני מקווה שבמהרה הרכב יגיע למצב אותו אתה מבקש. לגבי שמעון, אם אתה באמת חושב לנצל אותו אז עשה זאת מהר. אתה גם יכול להגיד לו שיבוא לעשות בייביסיטר בזמן שאתה לוקח את המכונית לבילוי בכבישי הארץ יחד עם זוגתך. (זה גם חלק מטיפול ברכב) נראה את הרכב במפגש הקרוב? |
תתחדש!
|
צטט:
|
:D
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 05:25. |