![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Super Moderator
מנהל
|
גילי, אל תודה לשליח
. התודה מגיעה לאון יעקובסון שצילם לנו את זה מהסטוק הפרטי שלו.
|
|
|
|
#2 | ||
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
צטט:
).על הרכב יש הרבה מאוד עבודה עד שיראה "חדש". קוסמטית - מלבד הפלסטיקה שבמצב טוב עד טוב מאוד ופח ישר יחסית, כל היתר דורש עבודה: גג, ריפודים, טיפול בחלודה וצבע. מכנית המצב סביר. "קצת". האמת שלקראת ההשקה (הלא קרובה) אתחיל בחיפושים אחריהן ויש 2 אופציות: 1. שגם הן יעברו שיפוץ. 2. להזמין את דור ההמשך שלהן. ![]() צטט:
האמת היא שהטיפו שלו (לשעבר) הייתה אתמול (הגיעה באיחור קל). בכל מקרה, תודה לאון .
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
מנהלמנהל
|
התחדשתי בדגם
.רפי דאג לי לדגם 1:43 התואם לריטמו, אפילו מאותו השנתון - תודה רבה רפי .מצאו את ההבדלים :
|
|
|
#4 |
|
Administrator
מנהלמנהל
|
עדכון
שלום לכולם,
לאחר מס' חודשים בהם הייתי עסוק בשיפוץ ומעבר דירה, הריטמו הועברה לסטטוס אספנות, נכנסה למוסך שמשון, עברה סדרת בדיקות וטיפולים תחת פיקוחו של חיים ו..עברה השבוע טסט .להתראות בקרוב..
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| יבוא אישי של גלגלים/ 124 ספיידר "עולה חדשה" | פיאט אספנות | 25 | 16-05-07 02:21 | |
| פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד