![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אז לבעלי הרכב תהיה עבודה מאוד קשה של הסרת הפסים. אלו מדבקות שקצת קשים להסרה.
מסכים באופן מלא ומוחלט עם סטודנט, אין צורך להוסיף אפילו מילה אחת קטנטנה. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
חבר מועדון
|
היום ראיתי גרנדה פונטו עם הפסים האלה מקדימה. אני מאוד מקווה שזו אופציה לשים את זה ולא שמחריכים אותך לשים את זה. עדיף את המדבקות של I LOVE FIAT שהם שמו על כל מכונית חדשה כאן בארץ.
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Punto Spice ELX 16V
|
שוב שימו לב...
השוואתי רק בין המנועים לא יודע איך הגעתם לכל העניין של הבטיחות. אבל בכל מקרה סתם ככה לידע לאבאו החדשה שהושקה לפני חצי שנה יש 4 כוכבים בNCAP שזה לא רע בכלל.
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
|
קודם כל גם כוכב אחד זה חשוב.
דבר שני אין מה להשוות את הדייהולט הזו לפונטו המוצלחת. בקשר לאוואו מדובר בזבל קוריאני בעוד שפה מדובר על מכונית איכותית, לראיה ראו את נתוני המכירות שלה באירופה. בעוד שבפורמים מדווחים על בעיות ברכבים החדשים, לפונטו אין שום בעיות. קילופי צבע בסוויפט, דהייה של צבע ב- SX4, רעשים חריגים בפאביה, שטיחים שעושים בעיות במאזדה 2, צמת חוטים לא בסדר במאזדה 3, חלודה רצינית על כל המכלולים בפיג'ו 307 ובסיטרואן C4, מנועים שהולכים לעולם שכולו טוב בטויוטה קורולה 04'-03' ועוד ועוד... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
כרגע אני נמצא ממש במרחק נגיעה מהזמנת רכב חדש בקטגוריית הסופר מיני.
לאחר שראיתי והרגשתי את כל הרכבים בקטגורייה הזו- אהבתי רק 2 טויוטה יאריס ואת הפונטו החדשה (מת על פיאט בכלל) מאוד חשובה לי התצרוכת דלק (אני נוסע כ40000 בשנה) בטיחות, והנוחות ברכב. לפני כשבועיים עשיתי מבחן דרכים על הפונטו החדשה והמשודרגת בחבילה החדשה ועל הטויוטה יאריס.הפיאט מרגישה בכביש הרבה יותר טוב מהיאריס, הגיר הרובוטי בפונטו החדשה מבצע את העברת ההילוכים הרבה יותר חלק ונוח (ביאריס זה ממש לא נעים) הדבר הכי מעצבן בפונטו זה המנוע החלש והרועש במהירות של 100 קמ"ש מדהסלד מראה 3000 סיבובים לדקה ב120 ממש לא נעים לנסוע ברכב עםחלונות סגורים- רעש המנוע ממש מטריד ומעצבן! רק בגלל המנוע החלש והרועש יצאתי מהסוכנות ללא הזמנה. עכשיו אני כבר ממש לא יודע על מה ללכת אולי לחכות לפורד פיאסטה החדשה שאמורהלהגיע לארץ בסוף השנה. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
במבחן השוואתי של הפונטו החדשה מול היאריס החליטו בסוף הבוחנים שהפונטו עדיפה.
|
|
|
#17 |
|
כתבנו בצפון
|
אדי, כשביצעת את נסיעת המבחן- האם המזגן עבד? אם כן, נסה לכבות את המזגן ולראות על כמה סל"ד עובד המנוע ב- 100 קמ"ש.
בנוסף, ניסית לעבור למצב הידני של התיבה ע"י הזזת הבורר לצד שמאל ולראות מה המצב שם? |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
אני אהיה הפרסי הראשון ואדבר על כסף
![]() לפני קצת מעל 4 שנים שקניתי את ה ELX שלי עשיתי סקר שוק קטן של הקומפטיות של אותה תקופה. בסקר היו : יונדאי גטס, סוזוקי איגניס, יאריס , סיטרואן C3 , והפונטו שתי המועמדות האחרונות שנשארו היו הפונטו והיאריס ומבחינת תמורה לכסף הפונטו עלתה על היאריס בכמה וכמה פרמטרים |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
3000 סל"ד ב100 קמ"ש זה הגיוני בהחלט.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
קייבמן זה המון !
אם אני בנסיעה במישור על 100 אני על 2200 וגם זה תלוי בעוד גורמים.. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו HGT בטרייד-אין, ראשון-לציון. התרשמות אישית בלבד. | מכירה | 20 | 23-08-08 03:13 | |
| אחרי החלפת כבל קלאץ ההילוכים לא עוברין חלק מתיחת כבל תעזור? | פורום הגראז' | 1 | 04-09-07 00:54 | |
| האונו האגדית חוזרת !!!! מי קונה אונו מודל 2008 ? | פיאט כללי | 11 | 01-04-07 10:57 | |
| התרשמות ראשונית אחרי נסיעה בגרנדה פונטו | מועדון פיאט ישראל | 9 | 14-09-06 00:51 | |
| פיאט פונטו HGT אבארת', מודל 03. | מכירה | 0 | 03-09-06 10:06 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד