![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
צטט:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
לדעתי ניקוי בית מצערת.
שחרון
|
|
|
|
#13 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
לגבי חיישן הלמבדה 3 חוטים :
אם אני לא טועה בפונטו יש חיישן 4 חוטים אשר שני החוטים הלבנים מהווים גוף חימום לחיישן בכדי שלא תצטרך לחכות שהמנוע יתחממם בכדי לקבל קראיה נכונה . ולכן חיישן שלוש חוטים לא יתאים . אני זוכר שבזמנו החלפתי את החיישן תמורת 450 ש"ח אני מוכן לסייע לך בחיפוש בכדי לחסוך בכסף. עמית |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
שוב תודה על התשובות העניינות , אז ככה:
היום בערב שחזרתי לאוטו ונסעתי לעבודה: - הנורית האדוןמה הבהבה, אך שמעתי לעצת student ושילבתי תהילוך ל L ואז חזרה ל P. ואכן נעלמה הנורית - טוב לדעת! תודה על הפתרון הקליל והמהיר. - הנורית הכתומה נעלמה! איך יתכן לפתע?? הרעידות הקלות פסקו. אך למעשה.. לא בטוח שהאוטו אכן במצב תקין כמו שאני חושב. לכן אני ממש צריך לדעת מה לעשות, להמר עם החיישן? לעשות ניקוי בית מצערת? כמה עשוי לעלות לי? זה הימור לדעתי, מה גם שרשמית לא בטוח שהתקלה בחיישן קשורה לרעידות. ואם נאמר לי "חיישן למדה תקול" ישר צריך להחליף? אין על מה לדבר כאן? זו בעיה בפני עצמה? אז עכשיו עם נורית כתומה שנעלמה לפתע, אני קצת מבולבל מה לעשות לא רוצה להזיק לרכב שלי, אך גם לא רוצה להמר בתיקונים מיותרים. student אכן אבדוק אם כמות השמן גיר תקינה, אשמע לעצתך. השמן פילטר שלי מקורי. לגבי אקונומי, התבלבלתי לרגע! אני בכלל לא נוסע על אקונומי (חסכון בדלק), אולי פעם אחת ניסיתי. לגבי ספר הרכב, לפנות ל לסמל"ת ? אצטרך שתסביר לי לאיפה לפנות, לא הבנתי. אני איפשהו שמח לשמוע שרשמת שאולי ניקוי בית מצערת זו הבעיה.. כי עניין החיישן נעשה לא בטוח אצלי עכב העובדה שהנורית הפסיקה לצוץ. מה זה בעצם ניקוי בית מצערת ואיך זה עשוי להקשר לרעידות? אתה יודע במקרה? אמרת שהחיישן של בוש עשוי שלא להתאים.. בגלל היציאות? או בגלל סוגו :O ? Amit החלפת חיישן ב450 ש"ח? אולי משומש? או חלופי? ואם כן, איפה? אשמח לדעת להמשך אם יתברר לי כי זה מה שאעשה לבסוף.. בכל אופן, אני כרגע על הקצה.. מחכה לתשובה מלאה מצידכם תודה! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...newpost&t=3551 אמנם לא לדגם שלך, אבל חיפוש קצר בדף הפורום יכול לחסוך שאלות.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פונטו 1250 3 דלתות
|
אם הנורה נכבית והרכב נוסע כמו שצריך אז החיישן תקין . אל תטרח להחליף . כי כאשר החיישן מתקלקל
הוא לא מסתדר בשום מקרה. תעקוב במה שאחרים אמרו לך כי בגירים אין לי נסיון . אם תרצה חלקים בזול תכתוב לי יש לי מעט קשרים בתחום . אני מרכיב אצלי ברכב רק מקורי . עמית |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
crembo123
עזוב, את החיישן כרגע. הפונטו שלך קרוב לוודאי צריכה ניקוי בית מצערת. מכיוון שהחלפת כבר חוטי הצתה אז אם הטורים נופלים בזמן בלימה, או אם הטורים נמוכים והאוטו רועד קלות בעמידה אז רוב הסיכוי שניקוי בית מצערת יפתור את העניין. סמל"ת, AS IN היבואן של פיאט לישראל (זה שבגללו הפונטו כמעט לא נמכרת בישראל כבר 5 שנים): http://www.fiat.co.il/contact.asp תפנה לשירות לקוחות ותראה איך הם יכולים לעזור לך. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX 16V
|
צטט:
אעשה ניקוי בית מצערת בהקדם לרכבי האהוב. נאמר לי באיטלינו כי הניקוי יקח שעה וחצי גג (הזוי??) בעלות 280 ש"ח פחות או יותר. בטוח הניקוי המדובר יועיל לרכב שלי מעניין אם זה עשוי להשפיע על הנהיגה? משמע, האם אני יכול להרגיש פתאום שהאוטו נוסע יותר טוב? |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Junior Member
|
לגביי נורית החיווי של תיבת ההילוכים
יש ברשותי גפ פונטו ספייס 2002, וגם אני נבהלתי והתכוננתי להוצאה לא מבוטלת כשהנורית של התיבה התחילה להבהב. לצערי הרב, ספר הרכב רק מציין ש"יש בעיה בתיבת ההילוכים האוטומטית" כשהנורית מהבהבת.
חיפוש קצר בגוגל הביא אותי לפה, עשיתי מה שהצעתם (P-->L-->P) והפלא ופלא, הנורית כבתה. אז קודם כל תודה רבה על העצה המועילה! אבל יש פה משהו יותר חשוב ומהותי לדעתי, אני נסעתי כמעט תמיד עם מצב ECONOMY כשה-E דולק, וגם נהניתי מידי פעם להעביר לטיפ' ולהעביר הילוכים ידנית. לפי מה שאני מבין ממה שרשום פה, ההמלצה היא גורפת לנסוע רק עם מצב D רגיל, האם זה נכון? האם יש המלצות סותרות? אשמח לשמוע. שיהיה אחלה יום! |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
דובר על זה כבר פעם.
בגדול, כן, מומלץ לנסוע ללא מצב האקונומי דולק. נתחיל מזה שלא יגרם שום נזק אם הוא יופעל. נמשיך בזה, שתגובות המנוע יהיו חדות יותר, וזריזות יותר. מה שיוביל לצריכת דלק טובה יותר. נסיים בזה שאם רובן הגדול של הנסיעות שלך הן נסיעות ארוכות בכבישים פתוחים, השאר אותו דולק. אם לא, כבה אותו. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| כמה שאלות לגבי פונטו ספייס (נערך) | YOSI-BR | פיאט כללי | 5 | 15-04-08 01:02 |
| נזילת מים ממכסה רדיאטור (נערך כמובן) | nizar | פונטו - טכני | 4 | 30-01-08 20:06 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
| מחפש ממש לא בדחיפות פונטו ספייס 2001-2002 (נערך) | shaked | קניה | 0 | 21-12-07 14:12 |
| ספייס - טורים גבוהים לאחר ניקוי מיצעת | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-12-07 22:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד