![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
העניין הוא שברגע שאני מחליט לגרור את הרכב ( שזה כבר 300 שח) למוסך ספציפי.
בעל המוסך יודע שהרכב מושבת והוא יכול לעשות כביכול " מה שרק ירצה ליבו". אני אהיה חייב להסכים לכל דבר על מנת להניע אותו תרתי משמע. במידה ולא אסכים- האוטו יצטרך להיגרר שוב, למקום אחר נוסף. מה שלא ממש בא לי. מה ממליצים לעשות? |
|
|
|
|
|
#12 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
מוסך בפ"ת
פנה אל אמיר או עופר (דיברתי איתם לגביך) שכאן: http://www.musach.co.il/details.asp?id=527
הם אמינים ומקצועיים וניתן בהחלט לסמוך עליהם. בברכה - רפי לין
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 8V
|
אם אתה רוצה מוסך ליד, יש לך את אוטו איטליה במרחק כמה מאות מטרים מאיפה שאתה נמצא.
תצא לכביש 40 לכיוון פ"ת, פנה ביציאה החדשה לא.ת (לפני צומת סגולה) -> בצומת של אלכסנדר ינאי פנה שוב ימינה -> 50 מטר ואתה במוסך. http://www.musach.co.il/details.asp?id=661 ----- בדוק עם דוד (davidmzr) אם הוא יכול לסייע לך, במוסך המחיר יהיה גבוה כניראה. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
אני בטוח שהם מקסימים.
הסטנדרטים שלי קצת פחות גבוהים משלך, (לאחר תחקיר קטן שעשיתי) מאחר ואני סטודנט והרכב שלי לא שוה יותר מ9k אני מעדיף להשקיע את הסכום הנדרש, ולא מעבר ( מה שבדרכ קיים במוסך מורשה, עם מזכירות, שכירות וכדומה…) יכול להיות שאני טועה, אבל זו לא הנקודה… השאלה שלי היא , מהו הסכום של החלפת ראש מנוע לפיאט? במה זה כרוך? והאם יכול להיות שהבעיה שונה בכלל? בברכה, דוד |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
אין סכום קבוע של החלפת ראש מנוע לפיאט. בד"כ ראש משפצים. רק במקרה קיצוני של סדק או שההשחזה עברה את המידה מחליפים וגם את הראש שקונים מפירוקיה צריך למסור לשיפוץ.
יש הבדל בין מנוע 8 שסתומים ל-16. הדבר כרוך בעוד החלפת חלקים מלבד הראש. כמו טיימינג, פלגים, שמן, אטמים, ועוד חלקים שמתגלים תוך כדי העבודה. במוסך אתה תשלם את מחיר החלקים היקר, אבל אפשר להוזיל את זה. ראה כאן איזה הבדל במחיר החלקים. http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=1777 דוד.
|
|
|
|
#16 |
|
Junior Member
|
תודה על המענה
איך אני יודע כמה שסתומים יש לי במנוע? מה התווך מחירים? שאדע אם מה שמציעים לי במוסך זה מחיר סביר והגיוני. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
|
לא הבנתי מה הקישור ששלחת רלוונטי לנושא ..?
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אף אחד לא יכול להגיד לך מחיר סופי מראש...
הרכב התחמם ולא במקרה, משהו התקלקל ועקב זה הראש הלך. תיקון ממוצע עולה בסביבות 3000 ש"ח. יכול להיות 2000 ויכול להיות 5000 הכל תלוי מה עושים ואיך עושים. ומה נהרס ברכב. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אתה גם יכול לגרור לdavidmzr הרבה חברי פורום מתקנים אצלו וכולם מרוצים אני מאמין שתצא יותר מרוצה אצלו
בנוגע למספר שסתומים זה פשוט אם זה 60 כ"ס זה 8 שסתומים אם זה 80 כ"ס זה 16 עוד אפשרות תיבדוק אם רשום לך פונטו elx כי sx זה הדגם 60 כוח סוס
|
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
מה לא הבנת ? שאלת על מחיר להחלפת ראש. הראתי לך שהמחיר לא קבוע משום שיש הבדל עצום גם בחלקים.
דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |