![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: ניסאן קשקאי, סניק
|
צטט:
שנית, יש מקרים של מעבר קומפרסיה למערכת קירור רק כאשר הרכב מתחמם ומתאמץ, מדובר על סדקים קטנים מאוד שנפתחים בטמפ' מנוע גבוהה, המתקייימת רק במאמץ (כמו נסיעה ממושכת בעלייה או יום חם במיוחד). בבדיקת לחץ הפוך במוסך לא מגלים את זה ולא תמיד הגלאי CO2 מאתר אותה, עד כדי כך זה עלול להיות חמקמק. לגבי מכסה הרדיאטור, אני לא מבין את השיטה של להחליף סתם, יש ציוד בדיקה שניתן לקבוע חד משמעית אם המכסה תקין או תקול ולהחליף רק אם צריך. אגב, בדיקת מכסה או פקק רדיאטור זה משהו שחשוב מאוד לבדוק בכל טיפול ואז עולים על בעיות כאלו של התחממות ואיבוד נוזל קירור, לפני שהם מתפתחות - מה שנקרא תחזוקה מונעת. נערך לאחרונה על ידי GreaseDonkey : 02-04-13 ב 23:20. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 2001
|
החלפתי למכסה חדש חליפי כבר פעמיים , זה בבירור לא המכסה כי עדיין המים ממשיכים לחמוק
אמנם לפני שהחלפתי מכסה היה לי מכסה 0.9 בר והמים היו חומקים גם כאשר האוטו היה עומד ... עכשיו הם חומקים רק לאחר עליה וכשהמאורר פועל בדרגה ה2 ... בשום מצב אחר לא וכן דוד המאורר פועל רק לאחר כיבוי המנוע ורק לאחר עליה ממושכת לא מתחמם בכלל בעליה גם... במישור אני יכול לנסוע שנים ... הקטע של הסדק הקטן נשמע הגיוני מה דעתכם? נערך לאחרונה על ידי rangex1 : 02-04-13 ב 23:58. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
בעני זה נישמע די הגיוני ואם היה אפשר לתפוס את זה בדיוק כשזה קורה ולעשות את הבדיקה של לחץ הפוך או בדיקה של ניפוח מע' המים יש מצב שיהיה אפשר לתפוס את זה
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
לדבריך לא, רק לאחר הכיבוי נכון ?. אם כך, כמעט בוודאות שהבעיה בוונטה או ביונית חום מנוע, שמשדרת נתונים אל מחשב ניהול המנוע. לא הייתי "הולך" על סדק בשלב זה. דוד.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Member
|
בעיה ביוניט חום מנוע תגרום לנזילה של המים מהפקק לאחר כיבוי המנוע??? המאורר נדלק אכן רק שמכבים אבל איך זה קשור לנזילה אני לא מבין במיוחד שזה רק לאחר עליה... דרך אגב עכשיו הדלקת לי נורה כי לפעמים כשאני נוסע והחום מנוע קבוע על החצי הוא לפעמים משחק ויורד 2-3 קווים ואז חוזר להתיצב חוץ מזה בהנעת בוקר ההגה טיפה רועד ואני מרגיש צריכת דלק גבוהה גם השעון מראה 9.0 בעיר
נערך לאחרונה על ידי rangex1 : 03-04-13 ב 08:21. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
כן, בעיה בחיישן חום מנוע (לא ביונית חום), תגרום לנתון שגוי בשעון חום, ולנזילה של המים מהפקק לאחר כיבוי המנוע,
לא ניכנס לזה עכשיו, איך ומדוע. צריכת דלק גבוהה, מוסיפה ומחזקת את שכתבתי, שכמעט בוודאות החיישן תקול. את החיישן ניתן לבדוק ע"י חיבור למחשב במוסך, או פירוקו ובדיקת התנגדות. ב- 20 מעלות, 2000 אום. ב- 80 מעלות, 300 אום. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Member
|
תודה רבה דוד , האם ריח חריף של דלק מסביב לאוטו גם קשור ?
המשאבת דלק נקיה |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
אם הריח החריף של הדלק, הוא בזמן עבודת המנוע ואין נזילה. אז סביר להניח שיש קשר.
דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פונטו ספייס 2001- בעיה עם נזילה ממרכז הרכב | motimen | פונטו - טכני | 3 | 21-06-12 00:22 |
| נזילה או לא נזילה זו השאלה [elx 2005] | shachar | פונטו - טכני | 3 | 12-06-11 14:37 |
| נזילה ממחזירי שמן מנוע פיאט פונטו ספייס 2001 | נתי5050 | פיאט כללי | 4 | 11-12-09 15:04 |
| נזילה ברכב - פונטו ספייס 2005 | danielzoran | פונטו - טכני | 8 | 26-05-09 21:20 |
| נזילה של שמן גיר מה לעשות?ספייס 2001 ידנית SX | 11efraim | פונטו - טכני | 2 | 28-08-08 13:33 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד