![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אוף טופיק הכל מלבד עולם הרכב (בגבול הטעם הטוב). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
יש לטלפון האלחוטי הזה עוד שלוחה? אם כן נתק אותה לגמרי מהחשמל ונסה להפעיל את הטלפון שוב.
תופעת הציפצופים שאתה מתאר מתרחשת במדוייק גם אצלי (טלפון אלחוטי של פנסוניק) ברגע שאחותי מדברת עם השלוחה השניה אצלה בחדר - מהסלון אני לא יכול לעשות כלום ונשמעים צפצופים - אין קו ולא ניתן להאזין לשיחה. במידה ואין שלוחה נוספת יכול להיות שאחד השכנים שלך התחדש באותו המכשיר (או מכשיר אחר שעובד על אותו תדר), ואז הטלפון שלך קולט את הטלפון של השכן (קרה לי פעם בטלפון אלחוטי ישן של סוני, באותו המקרה יכולתי להאזין לשכן עד ששיניתי את הקוד). אם יש לך חוברת ניתן לשנות את הקוד - הקוד (או "תדר תקשורת") זה בעצם ערוץ שמקשר בין היחידה הניידת לבסיס. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא נראה לי שזה הכיוון. משום שהרכבתי טלפון אלחוטי זהה (מאותה פירמה)על הקו והוא עובד.
אין לי את החוברת. לא נראה לי כבעיית ערוץ שמקשר בין היחידה הניידת לבסיס. כי אם היה כך, אני חושב שלא הייתי יכול לקבל שיחות. כאשר אני מצלצל אליו מהנייד, הוא משמיע צילצול גם כאשר הוא לא על הבסיס ועובד כראוי. הבעיה שאין קו ולא ניתן לחייג. דוד.
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
דוד שבת שלום וערב טוב
קח בבקשה את הטלפון ולחץ עליו # ארוך עד שתשמע ביפ. מקווה שעזרתי אלי |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
אלי היקר.
עשיתי כדבריך והקו חזר. הטלפון עובד כמו שהיה. בעקבות הודעתך בפורום, ניסתי היום לארגן לך מכונאי בחור צעיר שעובד במוסך. ביקשתי ממנו שיסע לפ"ת וירכיב לך את הראש. ביקש סכום מוגזם אז כיפפתי אותו. תודה רבה רבה לך ולstio. דוד.
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
אגב, סמל המפתח מהמסך נעלם.
שוב תודה. דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
אלי מעניין אותי למה זה קרה, יודע ?.
דוד.
|
|
|
|
#19 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
חשדתי בסמל המפתח. בכל מקרה אם הכיוון הוא לנעילת מקשים, זה קרה בגלל שנעלו קודם לכן את המקשים ע"י לחיצה ממושכת על סולמית או על כוכבית. נסה שוב עד הופעת סמל המפתח.
יש לקוחות שמתקשרים בגלל זה: "אין לי קו", עד שמסתבר שנעלו את הטלפון בטעות. בעיקרון אני לא עובד בטכני, אבל אין לי לב להעביר אותם למוקד אחר ושימתינו עוד 10 דקות בגלל דבר כזה, אז אני מטפל בעצמי מזכיר לי האמת את הפלאפון שהיה לי פעם (סמסונג 514), אותו עיקרון רק ששם זה על ע"י לחיצה על כוכבית.נ"ב אלי זה אתה? קנית פונטו? איפה השברולט? נערך לאחרונה על ידי stio : 02-09-11 ב 23:13. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Senior Member
|
צטט:
השברולט עדיין אצלנו (מבסוט ולא מבסוט)... אלי |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| למכירה עכבר לייזר אלחוטי של מיקרוסופט | tombraider | יד 2 | 1 | 02-01-11 22:49 |
| סקר מדוע אנו אוהבים את הרכב | yair068 | פיאט כללי | 25 | 22-12-10 22:45 |
| מדוע לא כדאי להשקיע ברמקולים האחוריים | DAn-BP 1.8 | אודיו | 5 | 25-07-10 04:17 |
| שאלה מוזרה: מדוע יש מגב אחורי רק ב-5 דלתות ולא ב-4??? | itai182 | רכב כללי | 15 | 20-04-09 20:41 |
| מבקש לדעת קשיחות קפיצים בשני תת דגמים, בשנים: 01-02 | raanan_t | פונטו - טכני | 0 | 08-12-08 04:03 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד