![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
צטט:
![]() דוד.
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס ELX
|
לא חשבתי על זה פשוט כל פעם לחכות למענה זה בעיה ועוד כשהמכסה מנוע פתוח ואני מחפש את הבעיה זה לך נוח! לעניינינו...מה עוד יכולה להיות הבעיה והאם הדרך שתיארתי לכוון החיישן אכן נכון!
דוד אשמח לקבל את התיאוריה שלך. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
עדכון: החלפתי אטמי מצערת ושיחררתי את בורג האלן של המצערת עד סגירה מלאה של הפרפר והתופעה עדיין קיימת,וכרגע הטורים לא רק נופלים אלא גם עולים ואז צונחים ושוב מתייצבים...האם החלפת מנוע צעדים תעזור או שהבעיה בחיישן מצערת?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
התקדמות בבעיה הקונקטור של החיישן חום(לא חום מנוע)נמצא שבור וככל הנראה התנתק במהלך החלפת החוטי הצתה ומאז נשאר מנותק, הקונקטור הוחלף בחינם אצל חשמלאי רכב וכרגע הכל נראה תקין.(מקווה שזו הייתה הבעיה)
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פרוייקט תיקון קילופי צבע "ממאירים" בפונט | simon377 | שיפורים וקוסמטיקה | 24 | 12-09-08 06:19 |
| יש לי בעיה בפונטו דיזל (שקשורה למפתח וגם לכ | go2222 | פונטו - טכני | 5 | 08-04-08 17:35 |
| נזילת מים ממכסה רדיאטור (נערך כמובן) | nizar | פונטו - טכני | 4 | 30-01-08 20:06 |
| קניית פנסי ערפל מקוריים לרכב (פונטו דור רא | amimalka | שיפורים וקוסמטיקה | 13 | 27-12-07 20:53 |
| ספייס - טורים גבוהים לאחר ניקוי מיצעת | יעקב | פונטו - טכני | 7 | 14-12-07 22:30 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד