צטט:
במקור פורסם על ידי צביקוש23
לאט לאט (ואני ממש לא אומר את זה על דעת עצמי אלא גם ממה שאנשים מדברים "מאחורי הקלעים") המיפגשים התחילו להפוך למיפגשי קופה, HGT וכיו"ב . לאנשים נמאס מהמצב , לאט לאט אנשים התחילו להדיר את הרגליים מהמפגשים עקב המצב הנ"ל, ועם הזמן המצב שנוצר הוא המועדון או יותר נכון מיפגשי המועדון הפכו להיות מיפגשי ספורטיביות, (HGT, קופה וכ"ו).צביקה
|
אני ממש לא מבין מה אתה אומר פה. המפגשים תמיד היו מפורסמים לכל ולא רק לספורטיביות, אם אין היענות מאנשים בעלי רכבים רגילים / אספנות זה כבר בעייה אחרת. "אנשים מדברים מאחורי הקלעים" "לאנשים נמאס מהמצב" שוב, כאילו מה החברה פה עם ה-HGT וה-coupe השתלטו על המפגשים? סך הכל יותר חברים עם HGT הגיעו למפגשים, זה מפריע? צריך לגרש אותם? זה אנשים לא לרמה של המועדון? מה זה מפריע???
כן הגיוני שאנשים בעלי רכבי אספנות פחות יגיעו, קהל החברים הוא ברובו צעיר והמכוניות פחות מעניינות אותם מאשר מכוניות אספנות אחרות. שוב להפיל את זה על בעלי הספורטיביות? זה מפגשים ופורום פתוח לכל, אם אין להם עניין להגיע למפגשים זה לא אומר שהחברה עם הרכבים הספורטיביים / רגילים צריכים לעורר את זה אלה האנשים עם רכבי אספנות שכן עדיין מגיעים למפגשים.
ואנשים עם רכבים רגילים. יש הרבה שפשוט מתניידים עם הרכב ונכנסים לפורום בשביל לאתר ולפתור תקלות, ואהבה למותג או רצון להיפגש פשוט לא מעניין אותם. אז מה עכשיו הספורטיביות עשו להם? גרמו להם להתבאס על הרכב שלהם? אני לא מבין את הטלת האשמה על בעלי הספורטיביות, הכי קל למצוא מישהו ולהאשים, תן סיבות קונקרטיות למה זה קרה אם אתה באמת מאמין בזה.