![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט כללי מדברים על פיאט בכלליות וחדשות. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: FIAT BRAVO
|
מחפש חנות חלפים/חלקים
אהלן לכולם..!
ברצוני לדעת היכן אני יכול למצוא וכמובן לרכוש מגוון של חלקים+חלפים לפיאט בראבו ברשותי פיאט בראבו שנת 98 מנוע 1.4 ידנית אני צריך מספר חלקים כגון ידיות חדשות לדלתות(ימין+שמאל) זוג פנסים אחוריים חדשים. כיסויים פנימיים חדשים ל2 הדלתות וכמובן את כל הקליפסים שתופסים אותם לדלת. לחצן+בית שלו לחלון נוסע צד ימין. מהיכן אני יכול להשיג את החלקים הנ"ל במחירים יחסית זולים לשוק. ניסיתי באיביי אך אני חייב לוותר על העניין של איביי מכיוון ואין לי שמץ של מושג איך אני משתמש,מזמין יוצר קשר עם המוכר וכל מה שמסביב ולכן אצטרך לרכוש הכל מהארץ. אם יש למישהו מושג איפה יש בארץ חנות או בית עסק שמתעסק עם כל זה ויכול לקשר אותי אליו אני יישמח....ואם המקום נמצא במרכז הארץ מה טוב...=] תודה ושהיה לכולם שבוע טוב.
SYM JOYRIDE 125 2009-SOLD HYOSUNG GT125R 2008-SOLD MAZDA 323F 1996-SOLD 1998 NOW-FIAT BRAVO אני לא נוסע מהר אני טס נמוך במחקר שנערך בטכניון הגיעו למסקנה שישראלי ממוצע הולך 1440 ק"מ בשנה. במחקר אחר שנערך במכון למחקר רפואי ברמב"ם נמצא שהישראלי הממוצע צורך 86 ליטר בירה בשנה. הסיכום המעודד של הממצאים הללו הוא שהישראלי הממוצע עושה 16.74 ק"מ לליטר. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
חפש ביד 2 ישנם רכבים כאלה לפירוק יעלה לך זול מאוד.
ישנה חנות שמוכרת חלפים לפיאט שנקראת גנרל ברחוב סלמה בין רחוב הרצל לשוקן ת"א אצל ג'וני או סלים |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לא אצל ג'וני או סלים, אלא אצל ג'ימי או סלים. ג'ימי הוא הדומיננטי.
דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבקש המלצה לפחח/חנות חלפים באיזור חדרה | פונטיוס פילאטיס | בעלי מקצוע | 8 | 03-11-10 13:51 |
| המלצה על חנות חלפים | אלעד ס | פיאט אספנות | 6 | 12-03-10 14:05 |
| מחפש פירוקיה מומלצת + חנות לסמלים חלופיים | idobi | פיאט כללי | 2 | 01-09-09 23:55 |
| אתר של חלפים לרכבי אספנות עם חלפים לפיאט | דרור 914 | בעלי מקצוע | 5 | 05-01-09 16:06 |
| מחפש חנות שמוכרת תקליטים באיזור ת"א | Caveman | אוף טופיק | 4 | 09-06-08 13:04 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד