![]() |
|
![]() |
פורום המועדון כל מה שקשור במועדון ובחבריו. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
תתחדש
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
שמחנו להכיר ותתחדש!
מקווה שנמשיך להיפגש
![]() |
#3 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Turbo Multiair
|
איש המערות (גדעון נכון?):
אתה יודע פחות או יותר מה ההבדלים המכניים בין הגירסה שלי לבין האברת'? ממה שאני יודע +- ברקסים של ברמבו,סביר להניח שניהול מנוע שונה, כיול מתלים שונה. הטורבו הוא אותו טורבו? אני אישית לא חושב על לרוץ לשפר, בטח שלא עכשיו, אולם מעניין אם הידיים הבאות יוכלו לעשות ביום מן הימים פרויקט הסבה לאברת'. הנה כמה תמונות נוספות של הבימבה שלי: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderator
מנהל
|
אבזור פנים שונה (דשבורד, מושבים וכו')
אבזור חיצוני שונה גיר, ניהול מנוע, טורבו, בולמים, קפיצים, מתלים, בלמים נערך לאחרונה על ידי Caveman : 09-04-11 ב 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
להסב לוואנבי-אבארת' יהיה יקר יותר לביצוע וכמובן שיקח זמן רב יותר. בקיצור, למכור ולקנות אבארת' זה ה-ר-ב-ה יותר נוח, מהיר וכדאי כלכלית.
ואגב, אם אתה באמת חושב ש-MT135 היא גרוייסה מציאה - אתה טועה. בסיס זאת אותה הפונטו, עם מנוע שהולבש על טורבו, מתלים שמעט הוקשחו / הונמכו ושידכו אליה תיבת הילוכים לא פחות ממחורבנת (בדיוק אותה תיבה מקוללת של המיטו 120). כל זה לא הופך אותה לספורטיבית של ממש, אלא לסופר מיני חזקה וחמימה יותר. סופר מיני עם מעט יותר פלפל. וצר לי, אבל ממש ממש צר לי, סיאט לאון - עם כל שנאתי לסיאט (אחרי איביזה לימונדה...), היא פשוט אופציה טובה משמעותית מהרבה בחינות - איכות חומרים, נוחות נסיעה, שילוב מנוע / גיר (ואני לא מדבר על DSG) ואפילו בהתנהגות. ה-XDS בהחלט מפחית תת היגוי ומורגשת עזרתו בנהיגה אגרסיבית. עוד לא נגענו בתמורה המצויינת למחיר. רק לעיצוב אני לא מתחבר - בדיוק כמוך. אין שום הצדקה לקנות MT135. היא יקרה מידי ולא נותנת הרבה יותר בסעיף ההתנהגות. אז נכון שהמנוע לא רע (בכלל!) והאיבזור בשפע, אבל מה לגבי השאר? אין שום דבר מיוחד בשאר. והתיבת הילוכים הזאת. אוי, היא פשוט שערורייתית מרב שהיא זוועתית. אפילו בקיה פיקנטו יש תפעול הילוכים ה-ר-ב-ה יותר מדוייק, נעים וקליל מזה. מה הם חשבו לעצמם שהם לקחו אותה מהמיטו 120 (שגם שם היא מחורבנת והורסת ה-כ-ל)... החסכון הזה לא הביא לשום דבר טוב, רק הרס חלק מאוד חשוב ומחבר בהנאה.
למכירה: Škoda Fabia 1.2TSI SPORT 10 - Black Magic Pearl Effect metallic & White Roof. נערך לאחרונה על ידי vRS : 08-06-11 ב 00:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Turbo Multiair
|
הפונטו נתנה את המענה הטוב ביותר לצרכים שלי. מכיוון שלא חיפשתי מכונת נהיגה סופר משומנת ואני לא נמצא כל היום על המגבלות (האמת שגם לא ממש מתקרב לשם) זה מה שראיתי לנכון לעשות עם הכסף שלי, ומיום ליום אני מרוצה יותר ויותר.
מקבל את ההשוואה שלך לגבי היכולות הדינמיות, סביר להיח שאתה צודק. כמו כן אני חושב שאיכות ההרכבה והחומרים טובים משמעותית בפיאט, הלאון מלאה בפלסטיקים זולים למראה ולמגע. אבל מה עם כל השאר? כבר נתקלתי באדם או שניים שרצו לקנות ליאון באיזה מבצע של צ'מפיון וחושבים שהם עשו את עסקת חיהם, שיהיה לבריאות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
הגלגלים שלי: punto HGT
|
הרשו לי קצת לחלוק עליכם לגבי סיאט. אני נוסע היום על איביזה קופרה בוקה נגרה חדשה משופרת עם 210 כוחות סוס רכב מדהים וגיר עוד יותר מדהים.
נהנה מכל רגע מהרכב הזה ולא מצטער לרגע על הרכישה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
מתנאל, הלאון מרגישה בסדר גמור מבחינת איכות חומרים - יותר טוב מהפונטו, וגם מהבראבו (והבראבו לא ר-ע-ה בכלל). האיביזה מאכזבת בנושא, היא הסיאט שמרגישה הכי פחות מוצקה, איכותית ומוקפדת. מרגישה זולה ושברירית יותר. אני לא מוצא את התמורה שיש בלשלם כ-140K על פונטו 135MT. באמת שצר לי. יש חלופות הרבה יותר טובות, גם אם הן חלשות יותר. אבל... אם אתה מרוצה - זה הכי חשוב. לפחות בחרת בצבע הנאה לה ביותר ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderator
מנהל
|
צטט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
הגלגלים שלי: :(
|
שמח להצטרף למשפחת פיאט
בשעה טובה רכשתי פונטו ספייס ELX 80 כ"ס, יפיפיה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
ובכן - נעים להכיר חברים יקרים. | onlyktm | גלריה | 7 | 05-04-11 10:43 |
חדש פה, אשמח להכיר את כל 'הפיאטרים' :) | Kazzanova | אוף טופיק | 16 | 25-04-10 21:29 |
מועדון אלפא מזמין חבריו לדיון עם צמרת סמל"ת. מועדון פיאט יכול להרים אירוע דומה? | stio | הצעות ושאלות על פעילויות המועדון | 20 | 19-09-09 14:58 |
לא נעים....(קלינקר נדבק לי על הגג) | פורום הגראז' | 3 | 10-03-07 20:56 | |
לכל חברי מועדון ומי הספיק להכיר אותי{ אני מתגייס} | אוף טופיק | 8 | 08-05-06 00:35 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד