![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#51 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני הבנתי את ההסבר שלך ובגדול אני מסכים איתו, פשוט רשמתי לך קצת מעבר לזה. זה ברור שבמהירות X הסל"ד תמיד יהיה Y.
בנושא המזגן אתה גם טועה וגם צודק: צודק בכך שצריכת הדלק עולה, אך טועה שהסל"ד אינו מושפע מהמדחס. כשמדחס המזגן בפעולה, הסל"ד עולה כלפי מעלה. מורגש יותר בסרק, מתון הרבה יותר וכמעט לא מורגש במהלך הנסיעה עצמה. אם יש צורך להעלות תמונות של לוח השעונים עם ובלי מזגן- אני יכול לעשות זאת... |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Member
הגלגלים שלי: Autobianchi A112 Junior
|
אין צורך, זה ברור לי שבסרק הסל"ד יעלה בעת הפעלת המזגן. כעת, משקיים ביננו קונצנזוס לגבי הנקודה הזאת, נוכל להמשיך הלאה לנקודות הבאות.
לפי דבריך, בסרק ללא מזגן המנוע עובד על 700 סל"ד ועם מזגן המנוע עולה ל-900 סל"ד. אם תשלב הילוך ל-D בכל אחד משני המצבים הללו ולא תגע במצערת, הרי שלתפיסתך המהירות תהיה זהה. אני, לעומת זאת, טוען שהמהירות תהיה שונה, כאשר עם מזגן פועל היא תהיה גבוהה יותר, צטריס פריבוס. גם במהלך הנסיעה עצמה הסל"ד לא עולה. יתכן שאתה מייחס את זה לממיר המומנט, שעקב צירוף נסיבות רגעיות משתנות שאותן קשה עד בלתי אפשרי לחזות מראש אינו ננעל או משתחרר מנעילה, מה שבהכרח יוביל להעלאת הסל"ד שעה שהמצערת פתוחה. אתה יודע מה, כנס לכל רכב שמצוייד בתיבת הילוכים ידנית (או רובוטית, כמו שאתה אוהב ), סע באותה דרך באותה מהירות ובאותו הילוך פעמיים: פעם אחת עם מזגן ופעם אחת ללא מזגן, בדוק האם יש שינוי כלשהו בסל"ד וחזור לעדכן אותנו בתוצאות הניסוי.
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
כתבנו בצפון
|
> מסכמים שנתיים: אפס תקלות, מס' בעיות קוסמטיקה
24 חודשים חלפו מיום שהפאביה עלתה על הכביש - דיווח שני התחלת המעקב: 10/2009 סיום המעקב וסיכום: 10/2010 _______________________ סוג הרכב: סקודה פאביה דגם משנה: SPORT 16V עלייה לכביש: 10/2008 מד ק"מ לפני שנה: 6,510 מד ק"מ היום: 18,199 סה"כ נסיעה לשנה זו: 11,689 ק"מ _______________________ > 23/02/2010: תאונת צד בחניון: רכב מסוג פורד פוקוס החדשה (רכב ליסינג) פגע בפאביה בעת נסיעה לאחור בחניה: נזק לג'אנט אחורי ימין, נזק לפגוש אחורי צד ימין, פגיעת פח בכנף אחורית ימין, פגיעת פח בדלת אחורית ימין, נזק לפס קישוט בדלת אחורית ימין: יישור ג'אנט, החלפת פס קישוט ועבודות פחחות וצבע לפגוש אחורי, כנף אחורית ודלת אחורית ימין. מוסך מבצע: מוסך קשת - מועצה איזורית מגידו סוג מוסך: פחחות וצבע בתנור סה"כ לתשלום: 4,179.00 ש"ח שולם ע"י: כלל חברה לביטוח בע"מ - חברת הביטוח של הרכב הפוגע סה"כ לתשלום ברמת לקוח: 0.00 ש"ח > 11/06/2010: חגורת בטיחות קדמית ימין לא חוזרת עקב קיפול החגורה בתוך הפלסטיק, קילופי צבע בכפתור ידית בלם היד: החלפת חגורת בטיחות קדמית ימין כולל מנגנון כצעד מונע, החלפת ידית בלם יד. מוסך מבצע: מיכאל גולדברט בע"מ - צ'ק פוסט חיפה סוג מוסך: כללי - מורשה סקודה סה"כ לתשלום: 1200.00 ש"ח שולם ע"י: צ'מפיון מוטורס - הופעלה אחריות יצרן סה"כ לתשלום ברמת לקוח: 0.00 ש"ח > 01/10/2010: טיפול שנתי: החלפת מסנן שמן, החלפת שמן מנוע, חיבור מחשב ניהול מנוע לסורק תקלות, בדיקת מערכת הבלמים. מוסך מבצע: מיכאל גולדברט בע"מ - צ'ק פוסט חיפה סוג מוסך: כללי - מורשה סקודה סה"כ לתשלום ברמת לקוח: 647.00 ש"ח > סיכום: סה"כ הוצאות לשנה השנייה: 647.00 ש"ח. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Punto Abarth 2003
|
מה עלויות הביטוח שלך ?
|
|
|
|
#55 |
|
כתבנו בצפון
|
1700 ש"ח חובה, 2600 ש"ח מקיף כולל גרירה, שמשות ורכב חלופי.
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| סקודה פאביה החדשה: סיכום מפורט- חודשיים ביחד | stio | רכב כללי | 29 | 15-12-08 16:20 |
| סיכום חצי עונה ב-WRC | דובי מילר | רכב כללי | 0 | 22-06-08 23:03 |
| פיאט 500 החדשה+כתבה מערוץ 2 | פיאט כללי | 2 | 07-07-07 12:54 | |
| סיכום מפגש המועדון 24.2.06 | מועדון פיאט ישראל | 8 | 15-04-06 18:40 | |
| פיאט סטילו 4*4 החדשה- כתבה | פיאט כללי | 3 | 26-12-05 11:50 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד