![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
|
עכשיו חישבתי את כל ההוצאות על הרכב ב3 שנים של אחזקה זה כולל חלקים בלבד.
ויצא לי בסך הכל ב 3 שנים לא כולל דלק וטיפולים תקופתיים . כן כולל קלץ וראש מנוע וכמובן חלקים משולשים תושבות וכל מיני כאלה וכן כולל צמיגים ברקסים ומה שמסביב. 7113 ש"ח ב 3 שנים חושבים שסביר? הייתה עבודה שנעשתה במוסך שכללה החלפה של שני מולשים שני ציריות מיסבים קדימה ובולמי זעזועים. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: VW GOLF 2.0 Manual
|
אסף, תישאר עם הרכב שלך.
מחיר תיקון מזגן שרשמת זה במצב הכי גרוע, ואם מדחס תקין ? תעלה את השרטוט לפה, ננסה להסביר מה הולך שם. נערך לאחרונה על ידי Lexxxa : 31-07-10 ב 13:27. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
בעל מקצוע
מנהל
הגלגלים שלי: בראבו גיר רובוטי, פנדה גיר ידני
|
שרטוט חשמלי של מזגן "רסקור" פיאט אונו
להלן השרטוט.
בברכה - רפי לין
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
תודה רבה רפי.
אסף, אם אתה לא מבין משהו, תשאל. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
אוקיי תודה רבה לכולם על ההיתעניינות ונתחיל במה שני רוצה לדעת.
אני מנסה לאתם את המקום בו כל צמת החשמל ניקטעת. אז אני יכול לומר ככה. מתוך תא הנוסעים יוצאים לי שני חוטים אדומים. האחד אחראי על פעולת המפוח בוודאות כי שהוא מחובר למצבר המפוח פועל באוטו. אבל השני? על מה כהוא אחראי? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
בקשר למפוח, ברגע שאתה מחבר את החוט למצבר המפוח עובד בלי קשר למתג מהירויות?
או שאכן כל המהירויות עובדות במתג? בקשר לחוט השני, צריך לבדוק האם מגיע ממנו משהו ( + או - ) ? לנסות עם סוויץ'/בלי סוויץ'. אם לא מגיע כלום אז צריך לעקוב אחרי החוט ולראות לאן הוא מגיע. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
פועלות כל המהיריות ו כשאין סויץ' אז לא עובד בכלל המפוח מה שכן אומר לנו שהכל מחובר דרך הנגד וה+ הזה הוא אכן אחרי סויץ.
החוט השני משגע אותי להבן לאן הוא מיתחבר אבל יש לי תחושה חזקה שהוא אמור להיות מחובר דרך אחד הממסרים. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
הגלגלים שלי: 500
|
להישאר עם הרכב הנוכחי
לדעתי, לאחר כל ההשקעה, להישאר עם הנוכחי.
ברכבים ישנים אין לדעת איזה חתול בשק ייצא לך בפעם הבאה. אתה צודק בהרגשה שלך, שעדיף כבר להישאר עם מה שאתה מכיר, עד שתהיה מוכן לקנות משהו חדש ואחר. בהצלחה |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| פיאט קופה ב 56000 ש"ח לחברי הפורום!! | גילוש | מכירה | 5 | 21-05-10 19:27 |
| תוכנה זדונית שולחת הודעות פרטיות לחברי הפורום | gsk | אוף טופיק | 5 | 25-01-10 17:55 |
| קורס נהיגה מתקדמת לחברי הפורום, מי מגיע? | raanan_t | פורום המועדון | 61 | 23-03-09 06:00 |
| בקשת עזרה מחברי הפורום והמועדון. | simon377 | אוף טופיק | 4 | 02-03-09 13:21 |
| שלום לחברי הפורום -גולש חדש עם בייבי פרארי (פיאט קופה טורבו) | פיאט כללי | 27 | 10-03-07 17:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד