![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו HGT
|
כולם מדברים פה על נוס זה לא מפרק את המנוע של הרכב .אני רוצה בין 180 כוח ל200 אני לא מתחננן למכור אותה הרכב לשיפורים*
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: z750L
|
אתה לא תקבל 180 ל200 במנוע של הhgt , האופציה היחדה לפניך היא נוס, שזה לדעתי מיותר, כי זה טוב רק לקו ישר ולכמה שניות, רד מהעניין ותהנה מהרכב המיוחד הזה איך שהוא, אל תכניס את הראש למיטה חולה, אם אתה עדיין מתעקש, גש לסדנאות שיפורים ותראה מה יש להם להציע לך בתקציבים שלך.
|
|
|
|
#3 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
ליאור דירבאלק שום נוס!!!
בנוגע ל200 כ"ס מHGT אפשרי והדרך הכי זולה כולל גדישה ושתתאים לתקציב של עד 10K היא להשתיל מנוע של קופה, כך תקבל את הכ"ס הנוסף שאתה רוצה + טורבו ואמינות כי המנוע של הקופה מייצר בין 180 - 200 (תקנו אותי אם אני טועה) בלי שיפורים. הפרויקט הנל נעשה הרבה בחול אתה יכול לדפדף ב PUNTOMK2.CO.UK ולברר. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר מועדון
|
בן אני מצטער לאכזב אבל בארץ פרוייקט של השתלת מנוע של קופה יעלה מעל ל30K (במידה ואתה רוצה עבודה איכותית) כי יש מלא שינויים "במסביב" למנוע שחייבים לעשות ואם אני לא טועה זה כולל החלפת גיר כי המנוע של הקופה לא מתאים לו וגם אם באזושהיא דרך המנוע כן יתאים לגיר המנוע פשוט "יטחן" את הגיר ובקשר לשיפור אטמוספרי יש מצב להגיע לאיזור ה160 כ"ס עם החלפת קאמשפטים פורטינג סעפת פליטה מלאה כלומר מההדרסים ועד לקצה ועוד כמה כוונוים ובכל מקרה כל השיפורים האלה מגיעים כמעט לשווי הרכב עצמו ככה שזה ממש לא משתלם
(אני אומר את זה אחרי המון המון בירורים וחקירות בנושא)
|
|
|
#5 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט hgt
|
בקיצור נוס זו הדרך לקבל הרבה כח בדרך הכי זולה וקלה. גם אני בדקתי את זה הרבה ואין מה לעשות כל שיפור לhgt שבאמת מויסף כ"ס עולה כמו האוטו עצמו.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: HGT
|
זאב לידך קטונתי!
פשוט חשבתי שאם תאמה טורבו במצב נסיעה נמכרת ב10-15 אלף אז המנוע + כל המכלולים מסביב + התקנה צריכים לעלות באזור ה10 אבל אם בדקת את הדברים קטונתי אני רק זרקתי הערכה . |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
חבר מועדון
|
צטט:
(במקרה הטוב) וכל זאת לפני תיגבור בלמים שהוא חובה אחרי שיפור כזה גם המחירים האלה מעוגלים כלפי מטה מהזיכרון שלי
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: Fiat Coupe 16VT
|
המנוע מייצר בין 195-198 כ"ס ו30.2 קג"מ, זה מה שרשום בספר רכב שלי,תלוי במזג האוויר.
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| שאלה|אונו טורבו פס קישוט אדום על טמבון? | uno1.4 | שיפורים וקוסמטיקה | 1 | 12-01-10 22:45 |
| נזילת שמן מהמנוע בפונטו טורבו דיזל | i12z | פונטו - טכני | 5 | 05-09-09 02:52 |
| שאלה על סופרצ'ארג'ר\טורבו | BentzZz | שיפורים וקוסמטיקה | 9 | 28-04-09 03:53 |
| רכב אולי מתחמם בפונטו טורבו דיזל | i12z | פונטו - טכני | 2 | 19-03-09 21:55 |
| שאלה לגבי הצג דרך בפונטו? | shiz | פיאט כללי | 2 | 02-12-07 22:29 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד