![]() |
שאלה? (התקנת טורבו בפונטו HGT)
יש מצב של התקנת טורבו על HGT. לא משהו חזק במיוחד שלא יפרק לי את המנוע . יש לי 7000 שקל יש משהו בעזור?
משהו כזה http://il.youtube.com/watch?v=xPCFfa6Prbw |
הרכב עבר תיפול 100.000 ואוחלף קלא'צ ווריאטור מותחנים ועד דברים מסביב חידוש מנועה בקיצור טיפול ב9000 שקל
|
התקציב דחוק מידי, לא נוסה פרויקט כזה בארץ,חוץ מהבחור ביד שתיים שמוכר 1800 טורבו לרציניים בלבד, אמינות מוטלת בספק, המנוע רגיש מידי, יחס דחיסה גבוה, אני שמעתי על hgt שחוזקה בנייטרו, ספק אם תמצא סדנה שתסכים לגדוש לך את המנוע בסכום הזה ולתת אחריות על העבודה, מקסימום תשקול סופרצ'ארג'ר:)
|
מה בעניין של חוקיות ?
|
צטט:
|
חשבתי להתקשר ולשאול, אבל אחרי שראיתי את שם המוכר ומאיפה הוא, וויתרתי על זה.
|
לדעתי יש לו טורבו חשמלי של ה-2 שקל מאיי ביי.
|
יכול להיות , אולי מאל ג'זירה ביי
|
אהלן , אוכל לתת לך הצעת מחיר בפרטי , אבל אתה אפילו לא בכיוון ...
כמה בעיות שיצצו לך , קח בחשבון שהיחס דחיסה לא מתאים לגדישה . בוכנות ,ואטם יעלו הרבה כסף , וזה לפני עבודה . אם מנוע סגור תוכל לגדוש נמוך וגם זה באמינות מוטלת בספק . במידה ותלך על בוכנות ואטם , קלאץ היא הנקודה הבאה שלא תחזיק .. בכל אופן תצטרך גם ניהול ברכב , הניהול המקורי לא יודע איך להתנהג בגדישה וזאת דרך מאוד מהירה לפוצץ מנוע . לדעתי דלג הלאה , אלא אם התקציב שלך יותר גדול . ובהרבה . תוכל לגדוש נמוך ב 0.6 אם שיטות קצת פרימטיביות השאלה כמה זמן תהיה מרוצה מהעניין אם בכלל ... אור |
גם אני חשבתי בכיוון הזה אבל הבנתי שזה לא ממש אפשרי אלא אם כן יש לך 25K בערך מה שכן בחצי מהתקציב שלך תוכל לרכוש מערכת נוס שזו האפשרות היותר אפשרית לhgt אם אתה חושב בכיוון הזה דבר איתי בפרטי גם אני מעוניין.
|
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 20:44. |