מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > מועדון פיאט ישראל - גרסה קודמת > פורום הגראז'
עקוב אחרינו ב-RSS

פורום הגראז' בעיות טכניות, טיפולים, קוסמטיקה ועוד..

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

התחדשתי באונו 1400...

שם:  
צפיות: 
גודל:   

שבוע מכירות בצפון, סוכות 2007

שם:  
צפיות: 
גודל:   

עוד 500

שם:  
צפיות: 
גודל:   

יום של ניקיון של בראבו היפה שלי.

שם:  
צפיות: 
גודל:   

פיאט פונטו ספייס 2001 SX

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

כלי נושא הצג מצבים
ישן 28-11-06, 19:01   #11
Guest

היום הושלמה סופית העבודה.
למה אני מתכוון שאני אומר הושלמה סופית? אז ככה.
אחרי הפעם האחרונה (שזו בעצם הראשונה) שהרכב היה במוסך, כל הפאנלים כולל החלונות ברכב קיבלו מרקם של נייר זכוכית. למה זה קרה? כי אבק מהצביעה במוסך נדבק לרכב שהוא עמד שם. זה קורה לא לעיתים רחוקות. הקטע שלא אני, ולא הבעלים שמנו לב לזה, ואני גיליתי את זה יומיים אחרי זה, כאשר שטפתי את הרכב. כמובן שידעתי את הפחח שכאשר אני מגיע אילו בפעם השניה (כדי לסיים עם העבודה על הכנף) שיש גם את זה לסדר. היום הרכב היה במוסך, וכולו עבר פלסטלינה. פיקשוש שלהם והם בשימחה תיקנו את זה, אף אחד לא מושלם, והם עמדו במילה שלהם.
עוד דבר, חלק מהפגוש, לא נצבע כמו שצריך, כמובן שגם זה תוקן, בעזרת צביעה חדשה ופוליש.

אז עכשיו, אחרי שהעבודה הושלמה ולשביעות רצוני, אני אתן פרטים על הטיפול (הודעה ראשונה בשרשור).

ישן 28-11-06, 20:11   #12
Guest

http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&file=v

[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR]ח

במחיר של 2700 שח יכולתה לעשות לרכב צבע חדש !!!!!!
כמו שאומרים יש לאנשים כסף מיותר לזרוק על שטיות
אני חייבת לציין שפשוט בזזו אותך!!

ישן 28-11-06, 20:29   #13
Guest

כבר ראיתי רכבים שקיבלו עבודת צבע ב 2700 ש"ח. וזה נראה כאילו אני עשיתי אותה. כל הפח גלים, נזילות צבע בכל מקום והבדלי צבע מפה עד מחר. וזה לא היה ככה רק ברכב אחד, וגם לא ב5 למען האמת.

לאנשים אין כסף סתם לזרוק על שטויות, מי שמכיר אותי יודע שהרכב שלי לא נוסע במצב של פחות ממושלם. מצטער, אני פרפקציוניסט וזה מה יש.

בדיוק מהסיבה הזו הרכב שלי לא זקוק לצבע חדש, בניגוד לרכבים דומים שראיתי בני אותו גיל כמו שלי, עם קילופים בכל מקום.

מה גם שאני לא צריך להצדיק את המחיר ששילמתי בפני אף אחד.

ישן 28-11-06, 20:42   #14
Guest

מה אני יגיד לך כל אחד וההנאות שלו............
אני ראתי המון רכבים שעברו צביעה ב3000 שח וזה צבע חדש כמו של החברה השאלה היא מי עושה את העבודה

ישן 28-11-06, 20:45   #15
Guest

אני חד עיין בנושא הזה, עבודה כזו ב 3000 ש"ח לעולם לא תהיה טובה. וצבע מהחברה שונה ממה שמקבלים לאחר עבודת פחחות. אלא אם מפרקים את הרכב לחלוטין עד לשלד וצובעים כמו שהרובטים בפס היצור צובעים.
אבל עזבי, אני לא מתכוון להתווכח יותר מידי. ככה אני, וככה אני אשאר.

ישן 28-11-06, 21:17   #16
Guest

צטט:
במקור פורסם על ידי Caveman
אני חד עיין בנושא הזה, עבודה כזו ב 3000 ש"ח לעולם לא תהיה טובה. וצבע מהחברה שונה ממה שמקבלים לאחר עבודת פחחות. אלא אם מפרקים את הרכב לחלוטין עד לשלד וצובעים כמו שהרובטים בפס היצור צובעים.
אבל עזבי, אני לא מתכוון להתווכח יותר מידי. ככה אני, וככה אני אשאר.

גדעון, אדם נגוע בתחום הזה לא צריך להתנצל בפני אף אחד. ומכל המחלות האובססיביות , תאמין לי שאנחנו נדבקנו במחלה הכי בריאה. כן יש דבר כזה..

ישן 29-11-06, 00:47   #17
Guest

מה אני יגיד לך שיהיה לך לבריאות כל אחד ומה הוא אוהב אם אתה פדנט לגבי רכבך אז זכותך

ישן 29-11-06, 11:06   #18
Guest

Re: http://www.fiatclub.co.il/modules.php?name=Forums&fi

צטט:
במקור פורסם על ידי gili
מה אני יגיד לך שיהיה לך לבריאות כל אחד ומה הוא אוהב אם אתה פדנט לגבי רכבך אז זכותך
לאהוב רכב, לתפח, לשאוף לעבודה מקצועית, לשמור, להינות- כל זה חלק מתרבות מוטורית שיש במדינות מפותחות מוטורית באירופה וארה"ב, זה שבארץ אנחנו תמיד בטוחים שמתחמנים אותנו ו"ההוא" יעשה ביותר זול לא אומר שמקבלים תמיד את העבודה בצורה שרוצים. משלמים בזול, משלמים ביוקר. זה לא אומר שצריך להיות פריארים.
אני בהחלט מבין את הצורך ורצון בתיקון כמו שצריך.

ישן 29-11-06, 13:26   #19
Guest

gili כתב:

לאהוב רכב, לתפח, לשאוף לעבודה מקצועית, לשמור, להינות- כל זה חלק מתרבות מוטורית שיש במדינות מפותחות מוטורית באירופה וארה"ב, זה שבארץ אנחנו תמיד בטוחים שמתחמנים אותנו ו"ההוא" יעשה ביותר זול לא אומר שמקבלים תמיד את העבודה בצורה שרוצים. משלמים בזול, משלמים ביוקר. זה לא אומר שצריך להיות פריארים.
אני בהחלט מבין את הצורך ורצון בתיקון כמו שצריך.

וגם זה שמשלמים ביתר על המידה לא תמיד מצדיק את העבודה
מי כמוני יודעת שיש לי קרוב משפחה שמנהל עבודה במוסך מורשה של אחת המכוניות היפניות
אני גם לא חושבת שצריך להזניח את האוטו זה נותן סיפוק והנאה לראות את הרכב דנדש אין לי ספק בכך

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות