![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
קודם כל כמו שנאמר לך אם המחוג בלי מזגן לא מגיע לחצי - זה גם לא תקין (אם כי זו חצי הכוס המלאה, רוב הסיכויים אז שהתרמוסטט נתפס במצב פתוח).
אם יש לך 2 מאווררים לפי מיטב ידיעתי המשמעות היא שהמזגן שלך הוא התקנה ישראלית (יש לך 3 מהירויות מאוורר אפשריות בחוגה?), וההגיון שלי הוא מאד פשוט והיה כזה גם שהייתה לי אונו עם מזגן ישראלי (אולי הרבה פה לא יסכימו איתו אבל זה ההיגיון שלי)- הרדיאטור והמאורר של הרכב שלך מותאמים ע"י היצרן לשימוש של הרכב ללא התוספת של המזגן שמעמיסה על המנוע, ומכאן שאם התקינו מזגן בנוסף, המאוורר הקטן ששמו, בכלל נועד למעבה המזגן ולא לקירור הרכב, ואי לכך ובהתאם לזאת, הרכב שלך לא מקבל את הקירור שהוא אמור לקבל עם תוספת העומס של המזגן. האם הבעיה קיימת גם בנסיעה מהירה בכביש פתוח? (נסיעה של 90+ רצופה) אם כן, אז יתכן שהבעיה יותר מורכבת, אם לא, אז כנראה שהרעיון שלי נכון, ובעמידה המאורר לא מספיק בשביל לקרר את נוזל הקירור (מה שקורה לנוזל הקירור בזמן נסיעה מהירה כאשר הרוח מהנסיעה מקררת את צלעות הרדיאטור).
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| צריך עזרה בקשר לצמיגים | פונטו S | פונטו - טכני | 16 | 31-05-09 04:30 |
| שלום צריך עזרה בבקשה... | nameless | פורום המועדון | 1 | 29-03-09 18:19 |
| בעיה מוזרה! לאחר עזיבת המצמד הרכב מגמגם-עזרה פליז | saar | אונו - טכני | 13 | 23-01-09 00:16 |
| בבקשה צריך עזרה : נדלקה לי נורה | Hananel | פונטו - טכני | 10 | 13-06-08 15:44 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד