מועדון פיאט ישראל  

חזור   מועדון פיאט ישראל > פורום טכני > שיפורים וקוסמטיקה
עקוב אחרינו ב-RSS

שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים.

גלריה
תמונות מהגלריה
לחץ על התמונה בשביל גרסא גדולה יותר

שם:  
צפיות: 
גודל:   

ה- פיאט שלי

שם:  
צפיות: 
גודל:   

נפלאות הווקס

שם:  
צפיות: 
גודל:   

מכוניות מהטיול ברומא

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

שם:  
צפיות: 
גודל:   

הפיאט שלי 2001

מודעות שרות
shimshon
ofer katzav ad

מועדון פיאט בפייסבוק

תגובה

כלי נושא הצג מצבים
ישן 12-07-09, 14:02   #21
yair068
Senior Member

האווטאר של yair068

הגלגלים שלי: פיאט פונטו
לא הייתי מחליף את מכסה המנוע מהסיבה שהוא לא מקורי ומנסיון גם לא יושב טוב מרווחים ומחליד.
נסה לתקן את כל הנזק וגם ואפשרות להחלפות מפירוקיה תהיה יותר טובה.
עלות תיקון ללא החלפה נראה לי בסביבות גג 2000 ש"ח.
אם אתה באזור המרכז מוכן לבדוק אצל הפחח שאני מכיר
yair068 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 19:31   #22
Ron_Dadon
Senior Member

האווטאר של Ron_Dadon

הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
שלח הודעה דרך ICQ ל Ron_Dadon שלח הודעה דרך MSN ל Ron_Dadon Send a message via Skype™ to Ron_Dadon
Unhappy

לצערי הרב לחץ עושה את שלו. למרות שאני לחוץ בכסף, אני הרבה יותר לחוץ בזמן כיום, ואין לי יותר מידי זמן לעבור בין מוסכים ובטח לא לתקן לבד בבית (למרות שזה היה יכול להיות פרוייקט ממש טוב).

שקלתי את כל האפשרויות הנ"ל, וחוץ מהעובדה שאת הקורה הקדמית אני לא אוכל לתקן לבד (שכחתי לציין שגם הגשר מעל הקורה התעקם והוא גם יעבור תיקון), אין לי את השעות להשקיע עכשיו ליד הרכב, אלא הרבה יותר להשקיע עכשיו מול הספרים אחרת את הסמסטר הזה אני לא יעבור בשום צורה, וגם אין לי את הזמן להתרוצץ בין מוסכים (ועל זה נאמר המשפט המכאיב בכיס - זמן = כסף). גם לי זה נראה דיי שחיטה, אבל לפחות אני יודע בוודאות שהעבודה שלהם מעולה (ראיתי המון רכבים שנכנסו ויצאו משם, ובהחלט עבודה איכותית ומקצועית). אגב, כן, מדובר במורשה, ידעתי שזה יעלה יותר, אבל חוץ ממורשים אני לא מכיר יותר מידי מוסכים באיזור פה שיש להם את הכל במקום אחד.

עבודות הפחחות והצבע נראה לי הם היקרות ביותר פה לעומת מוסכים אחרים. אני מאמין שאת החלקים כל מוסך שהיה מזמין היה מציג לי באותו מחיר +- (הוא ניסה לעזור לי עם הפגוש, מכיוון שזה החלק הכי יקר והתקשר לפירוקיות לידי, אבל לא היה של השנתון שלי, רק של MK2B).

החברים עוזרים קצת באמת (משתתפים ב-500 שקלים כל אחד), ואת השארית אחלק את התשלום להרבה תשלומים (לפחות 10, כבר דיברתי איתו בבוקר, אמרתי לו שאני סטודנט ושיראה איך הוא יכול לבוא לקראתי בתשלומים ואמר שאין בעיה, עם תשלומים נסתדר), וכך אוכל לעמוד בו.

אותי מה שמאד הפחיד זה שאין עוד פגיעות מעבר למה שנראה לעין, לכן הייתי חייב לאשר לו פירוק של הפגוש וכל מה שנמצא מאחוריו על מנת לוודא שאין עוד פגיעות שהן לא קוסמטיות, ורק על הפירוק והרכבה הייתי צריך לשלם לו 300-400 שקל אם הייתי אומר לו לתקן רק חלק מהפגיעה.

יצאתי פראייר במקרה הזה מבחינת המחיר לצערי, אני יודע, אבל לימודים כרגע בעדיפות עליונה, ומעבר לצורך ברכב לנוחות, לעבודה הוא חובה (אין אוטובוסים באיזור שאני עובד בשעות שאני צריך).

וכרגיל, מטעויות לומדים. למרות העלות הגבוהה יותר של מקיף, החל מפעם הבאה שאני מחדש את הביטוח, הוא יהיה מקיף ולא צד ג'. בדיעבד מעדיף לחלק עוד 1000-1500 שקלים לאורך שנה, ואז במקרה שקורה כזה דבר להיות עם ראש שקט.
ישן 18-07-09, 19:58   #23
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
מקפיץ- רק עכשיו ראיתי את ההודעה האחרונה.

קודם כל אני מבין את הלחץ שלך, הלימודים הם מכה.
דבר שני חבל שמיהרת להכניס את הרכב למוסך, יש לקרוב משפחה שלי מוסך לפחחות וצבע במרחק 5 דקות נסיעה מהמקום בו עשית את התאונה. גם הפאביה כבר ביקרה אצלו, לאחר ש- &^%$ דפק לי את הרכב בחניה וברח! בישראל מסתבר, שכדי לשמור על רכב צריך להחנות אותו בחניה סגורה ונעולה, אפילו בלי חלונות. בכל אופן אני מאמין שהוא היה יכול לתקן לך את הנזק בהרבה יותר זול, ובצמוד אליו יש מוסך למכונאות שבו טיפלתי באונו כל חייה, שהיה יכול לסדר לך את הנזק גם בהרבה יותר זול.

האם הרכב יצא מהמוסך? האם יש תמונות בשמש של הרכב?
מה לגבי מכסה המנוע בסוף? אם המחירים זהים עדיף לתקן את הנוכחי. במוסך של קרוב משפחה שלי תמיד מעדיפים לתקן ולא להחליף, ואם יש צורך להחליף מעדיפים להשיג חלקים משומשים מקוריים מפירוקיה מאשר להזמין חלקים תחליפיים חדשים. החלקים התחליפיים פשוט זבל (אין הסבר אחר). חבל שלא ראית פגוש תחליפי, פשוט מתפרק לחתיכות במקום לספוק את המכה.
stio מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-07-09, 06:45   #24
Ron_Dadon
Senior Member

האווטאר של Ron_Dadon

הגלגלים שלי: Punto ELX 16V
שלח הודעה דרך ICQ ל Ron_Dadon שלח הודעה דרך MSN ל Ron_Dadon Send a message via Skype™ to Ron_Dadon
הרכב כבר היה במוסך (3 ימים), ויצא משם (איכשהו הוציא לי גם מהכיס 5K...)

מכסה המנוע הוחלף. מסתבר בדיעבד שטעות אבל כבר היה מאוחר מידי, נקווה שאני לא אצטרך לבדוק את יכולת הספיגה שלו.
פגוש קידמי הוחלף.
פנס ימין הוחלף (ועכשיו משגע אותי שימין חדש ונוצץ ושמאל פתאום נראה עכור )

רדיאטור מזגן תוקן (סתימת 2 חורים קטנים יחסית ע"י החלמה) וגם הוא וגם הרדיאטור של קירור הרכב עברו ניקיון יסודי ונראים כמו חדשים. כמו כן תוקן מאוורר הרדיאטור קירור שהחל לחרוק ממש חזק ולהיות "תפוס" קלות לאחר התאונה.

רוב הכסף האמת יצא על עבודות (פחחות, צבע ועבודה חיצונית על הרדיאטור מזגן) ולא על חלקים (כ2/3 על עבודות), ובטוח שבמקום אחר הייתי יכול לצאת בזול יותר, אבל לא היה לי זמן להתעסק עם זה בכלל (זמן = כסף זה משפט כל כך נכון). גם להגיע חזרה ליקנעם היה אפשרי אומנם בדיעבד (לא היה שום נזק פנימי מלבד הרדיאטור מזגן), אבל לא ידעתי את זה באותו בוקר (וגם לא ידעתי שזה אופציה), וגרירה ליקנעם הייתה עולה לי המון.

בסופו של יום, יצאתי פראייר במחיר, אבל לא בוכים על חלב שנשפך, ולא היה לי זמן להתעסק עם זה. מה שבטוח, מהחידוש ביטוח הבא אני כבר מעל 24, ואז המחירי ביטוח יורדים פלאים שלא צריך תוספת נהג צעיר וביטוח מקיף כולל נזקי טבע בטוח יהיה!
ישן 19-07-09, 13:30   #25
stio
כתבנו בצפון

הגלגלים שלי: :
5000 שקל על התאונה הזאת?!
אתה יכול בבקשה להעלות לכאן את הקבלה הסופית? (קודם תמחק מס' רכב, טלפונים, מס' ת.ז, כתובת וכל פרט מזהה אחר).

תודה..
stio מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

כלי נושא
הצג מצבים

חוקי פרסום הודעות