![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| שיפורים וקוסמטיקה שיפורים וקוסמטיקה כלליים. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#31 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עויינות אצלי לא תמצאו לעולם, אולי הגנה עצמית.
אוראל נתן את דעתו עוד לפני שראה בכלל על אילו סוג כיסויים מדובר ועוד לפני שרכשתי אותם- וזה מה שהפריע לי. אחרי פרסום התמונות זה המשיך עם צורת התבטאות לא הולמת כלל. לא מפריע לי שאנשים רושמים את דעתם, אבל שיעשו זאת בצורה מכובדת. נכון שדעתו לא שונה משלך ושל אביעד, אך אתם עשיתם זאת בצורה מכובדת. אני באמת חושב שלקרוא לי "אידיוט" מפני פורום עם כ- 50,000 גולשים רק כי העלתי תמונות של השריטה על מכסה כרית אוויר קדמית ימנית, בניגוד לבקשת אוראל מראש לא להעלות כי לא לקלקל חלילה את שמם הטוב של צ'מפיון- זאת עויינות. וגדעון- אני לא רץ למסקנות. האם אתה מעוניין שאני אעלה לכאן דיונים שונים שבהם הנ"ל תוקף אותי בלי שאני עשיתי משהו? אז פשוט חשבתי שעוד הפעם הוא תקף. בכל מקרה השרשור מיצה את עצמו, ניתן לנעול ואף למחוק. אני מצטער שהעלתי לכאן את התמונות ואפילו את השרשור כולו, זה לא יחזור על עצמו. נערך לאחרונה על ידי stio : 15-04-09 ב 15:50. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אתה לא צריך להצטער. קח תמיד בחשבון שיש לאנשים דעות שונות, בין אם הם מתונות, או לא.
שאתה מעלה תמונות ומבקש תגובות, אתה כנראה תקבל הכל מהכל. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
צטט:
כמובן שאתה רצת ופרסמת את אותו הת'רד והתגובות היו כנגדך ולא כנגד צ'מפיון. לטענתך - אכפת לי משמם הטוב של צ'מפיון. האמת? לא ממש אכפת לי. אני חשבתי שזה מגוחך לעלות ת'רד שעוסק בדבר כ"כ זניח וחסר משמעות - יש דברים קריטיים יותר מ"שריטה" בדשבורד - למרות שאני מסכים איתך שמדובר בחוסר אחריות מצד המתקינים וזה לא היה צריך לקרות. להזכירך - גם לי יש "שריטה" שכזאת. ראית אותי רץ ובוכה על זה? ממש לא. ואגב, מה רצית שאני אגיד לך לגבי הכיסויים - שהם מדהימים? אני נגד כיסויי מושבים (מאז ומתמיד) ולאו דווקא בגלל כריות האוויר שיושבות במושב - אלא מהסיבה שזה פשוט נראה רע (ביחס לריפוד המקורי), מרגיש פחות נעים ואיכותי (ביחס לריפוד המקורי) לא יושב 100% (בעיקר בוואגיות) ודוהה עם הזמן. אין שום בעיה שבעולם להישאר עם הריפוד המקורי (ללא כיסוי) ולשמור עליו לזמן ממושך (אני מדבר על כמה שנים טובות - לא שנה/שנתיים), מניסיון.
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: 500 TwinAir Sport 2012 ידני
|
לאמא שלי הייתה אופל קורסה 9 שנים בלי כיסויים והכסאות היו כמו חדשים שמכרנו אותה. (עם 30 ומשהו אלף קילומטר
אבל גם במכוניות של אבא שלי עם יותר קלומטרז' אף פעם לא נקרע הכסא..) הכל שאלה של איך אתה מתייחס לאוטו, ובמקרה שלך באמת שאין סיבה לפחד.והכסאות בvagים החדשים כאלה מסיביים וחזקים שלפי דעתי גם עם סכין הם לא יקרעו, זה לא כמו המכוניות של פעם.. בפיאט פנדה שיש לאמא שלי עכשיו הכסאות צהובים אז הם באמת "משחירים" קצת, אבל זה לא משהו שאיזה חומר ניקוי לא יוריד בשנייה ואין צורך בכיסויים בשביל לשמור עליהם, עכשיו אמא שלי נהנת מכיסאות יפים ונוחים, לא בעל האוטו הבא בעוד 10 שנים....
עכשיו יש 500 TwinAir Sport 2012 ידנית אדומה הפיאטים הקודמים שלי: פנדה 2006 ידנית, פונטו 2000 60sx, אונו 1993 45s נערך לאחרונה על ידי liorwohl : 15-04-09 ב 19:57. |
|
|
|
|
|
#35 | ||||
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
צטט:
צטט:
אפשר לשאול על מה אתה מדבר? תאמין לי שאני מתחרט שנשרמתי לשם מלכתחילה. יושבים שם מס' לא מבוטל של נהגים חדשים שאין להם שמץ של מושג בנושאים המדוברים, ואפילו כל מיני ילדים שאין להם כלל רישיון, לא מציינים זאת בפרופיל, ופשוט רושמים שטויות על גבי שטיות. אני לא נכנס לשם הרבה, אך ממה שיצא לי לראות גם בפורום הטכני וגם בפורום הייעוץ, כ- 30% מהשואלים ששאלו שאלות לא קיבלו תשובות הולמות, ואפילו קישקושים. העציב אותי לראות דבר כזה, אך מכיוון שהחלטתי לפרוש משם לא יכלתי להגיב ולתקן את השטויות שנרשמו שם. כעת, במאגר המידע של קארס פורום יש מידע מוטעה גם על הפאביה, וגם על האונו. צטט:
רוב התגובות שם היו בעדי, מה גם שהיתה בעיה בצילום ולא כולם ראו את הנזק, תלוי בסוגי המסכים של כל גולש וגולש. כמובן שבכל שרשור חייבים להיכנס כמה אנשים מטעם היבואן ולהגיב לרעת פותח השרשור, אני פשוט קראתי תגובות אלו בחצי עין והמשכתי הלאה. לדודה שלי היתה פיג'ו 307 שנת 2002, ואחרי כמה שנים בודדות היא עשתה טרייד אין ל- 307 חדשה. בחנתי את הרכב במעמד הבדיקה לפני שנמסר ללובינסקי וכל הכיסאות היו קרועים ובלויים, ראו את כל הספוג מבפנים. מאחור היו שאריות כתמים וכ', פשוט זוועה. כיסויים היו מונעים זאת. |
||||
|
|
|
|
|
#36 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פונטו elx ידנית / מאזדה 6
|
[COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR][COLOR="Red"]*[/COLOR] יאללה איך נפלתם על הבנאדם, סך הכל רצה לשים גופיות בשביל לשמור על המושבים!
אני אישית לא הייתי שם גופיות כי אני לא אוהב איך שזה נראה. אך כמובן שזה לא נראה "גועל נפש" זה נראה טוב (אני עדיין הייתי הולך עם צבעים אחרים) וכמובן יעשה את העבודה שבשבילה קנית את המוצר. אז תתחדש!
|
|
|
#37 |
|
Super Moderator
מנהל
|
אני אשאל שוב גיא, איך בדיוק בדקת כיצד ולאן נפתחת כרית האויר?
כל דרך אחרת מעבר להלבשת הכיסוי על כיסא ברכב לאחר תאונה, אינה רלוונטית. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
כתבנו בצפון
|
משום מה חשבתי שלא הגיבו לשרשור הזה עוד, ופיספסתי את 2 התגובות האחרונות.
dodihob צודק, אני מודה שלא ציפיתי לתגובות כאלו, ועוד מצד אנשים שאני מכיר אותם שנים גם בפורמים, גם ע"י התכתבויות בתוכנות למסרים מידיים, גם בטלפון, וגם במציאות במפגשים וטיולים. אם הייתי יודע שזה מה שיקרה לא הייתי פותח את השרשור כלל, ובטח לא מעלה את התמונות האלו. גם בפיאט אונו הקודמת (ביולי 2008 ) העלתי תמונות של כיסויים שהלבשתי על כל המושבים, ולא היו תגובות כאלו. אולי בגלל שהרכב ההוא היה איטלקי והנוכחי זה רכב צ'כי. אולי האשמה היא דווקא בי, שלא פתחתי את השרשור הזה בפורום המתאים. בכל אופן לגבי השאלה שלך, גדעון: נורא פשוט, בספר רכב שסופק לי בזמנו ע"י היצרן יש תרשים של הכיסא ומשורטט שם בדיוק איפה נמצאת כרית האוויר. גם על הכיסא עצמו היכן שמותקנת כרית האוויר מרגישים זאת, מכיוון שהחלק הנ"ל הוא חלק קשיח, בעוד שאר צד הכיסא דווקא רך, כלומר אם שמים אצבע אפשר ללחוץ על המקום, בניגוד למקום שבו מותקנת הכרית. גם לפי הסימנים בשטח וגם לפי ספר הרכב אין שום בעיה של התקנת כיסויים אלה. בהתאם לזאת הכיסויים הנ"ל שרואים בתמונות יישארו על הרכב עד שייקרעו באופן טבעי, ואז אסיר ואזרוק אותם לפח. כשהם ייקרעו, לא אתקין חדשים במקומם. המטרה היא לשמור על המושבים מפני קרעים ולכלוך בלבד, כדי שאני לא אסע ברכב עם מושבים קרועים. במידה וגם הקונה הבא של הרכב ייהנה מזה, שיהיה לו לבריאות. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Super Moderator
מנהל
|
העניין הוא שבאונו זה היה נראה בסדר, כי זה היה שלם וסגור.
כאן זה לא נראה טוב בכלל. נראה זול ופשוט לעומת הריפודים המקוריים. שורה תחתונה, רכב שלך, החלטה שלך. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| עזרה בבחירת מערכת מושלמת לפונטו שלי | BenDa 36 | אודיו | 9 | 04-05-14 18:06 |
| עזרה בבחירת צמיגים | shmaram | אונו - טכני | 26 | 06-10-08 23:34 |
| התייעצות: לקנות כיסויים חדשים או להשאיר את המושבים ללא כיסויים? | stio | אוף טופיק | 4 | 16-05-08 13:26 |
| גופיות למושבים - פונטו 01 SX | asela | פונטו - טכני | 3 | 20-01-08 00:43 |
| קטלוג חלקים של פיאט 600 | מכירה | 0 | 11-03-06 09:00 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד