![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#26 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: Punto MK2 ELX 2002 Manual
|
הברירה שיש לך היא לא לשים מפסק.
ישנו מפסק מובנה בתוך המגבר, בדיוק כשם שיש מפסק בטוסטר. המפסק המובנה הוא בעצם ממסר (Relay) שמופעל ע"י החוט השלישי המחובר למגבר. אתה בעצמך אומר שהמגבר נדלק ונכבה בהתאם למה שנעשה ביחידת הראש (רדיודיסק) משמע, יש מפסק רק שאתה לא רואה אותו בעיניים שלך. (הוא מובנה בתוך המגבר) יש שתי אופציות: 1. אני לא מסביר טוב. 2. אתה קשה. אם אני לא מסביר טוב אנסח את הדברים כך: (מבלי לפגוע, כמובן). 1. הבעיה שלך היא לאחר נסיעה ולא לאחר עמידה ממושכת. אם אחרי עמידה ממושכת לא היית יכול להניע, הייתי מבין התעסקות עם המתג שאתה מדבר עליו, בכדי לשלול זליגת זרם פנימית בתוך המגבר. 2. המערכת שלך עובדת תקין. המגבר נדלק ונכבה והוא מותקן כראוי. מתג על הפלוס הראשי הוא מיותר לחלוטין. 3. אמרת שלאחר נסיעה, ללא מוזיקה, אין שום בעיה. משמע המערכת בזמן נסיעה צורכת הרבה יותר זרם ממה שמערכת הטעינה שלך (קרי, אלטרנטור וחיווט בינו למצבר) יכולה לספק. לדעתי כאן הבעיה. אם אני מסביר טוב ואתה קשה, אין לי הרבה מה לעשות ![]() רק שאלה אחת לי, מה יעזור לך מתג כאשר גם ככה אתה תדליק אותו במהלך נסיעה ואז בעצם יש את הבעיה? כל מה שיקרה הוא שהכנסת אלמנט על קו המתח, בצורה לא נכונה (אבל זה כבר דיון נפרד) שבעצם לא יהיה לך שימוש בו.
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| בעיות חשמל | ozyaron | אונו - טכני | 17 | 28-07-08 17:32 |
| תקלה באונו 94 (בעיות חשמל, כנראה) | פורום הגראז' | 9 | 12-05-07 16:23 | |
| בעיות חשמל פונטו מודל 2000 | פורום הגראז' | 3 | 27-01-07 14:58 | |