![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פיאט אספנות פיאט 500, 127 וכאלו שנעלמות אט אט מהנוף הארץ ישראלי. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#1 | |
|
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
פיאט "חדשה" בבית - ריטמו
לאחר לא מעט פספוסים ואכזבות (אחת לדוגמא) נתקלתי לפני מס' חודשים בשרשור של ליאור.
ליאור התחיל את המעגל ומס' חברים נוספים מהמועדון ומ-CF שותפים לתהליך ארוך ומייגע שבסופו הרכב נרכש (לפני כחודשיים) והועבר לבעלותי (לפני שבוע), בבוא היום אעלה את הסיפור המלא - תודה לכולכם. לפני כ-3 שנים פתחתי את השרשור הזה והוספתי, היום אני שמח על סגירת מעגל (ראשון לבנתיים ) .קצת על הרכב: בעל מנוע 1500 סמ"ק (85 כ"ס נכון ל-82), יובא ארצה עבור אישתו של יבואן פיאט ב-82 (כך מספרת האגדה), אני היד ה-4. על הרכב דרושה השקעה לא מעטה, בעיקר קוסמטית (תתבצע עם הזמן). אשמח לדעת אם למישהו יש את גליון 11 של מגזין "טורבו" בו נעשה מבחן לריטמו המדוברת, כמו כן כל מידע נוסף (בעיקר חלקי חילוף וכד') יתקבל בברכה. גילי.
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| לראשונה: חובב מותג "פיאט" שלח מכתב ליצרן באיטליה עם עלילות סמל"ת- וקיבל תשובה | stio | פיאט כללי | 3 | 10-12-08 12:11 |
| כך צוות לוח "יד 2" מייעצים: "פונטו ELX לא אמינה, לא סחירה, הגיר נוטה לתקלות" | stio | פיאט כללי | 14 | 24-09-08 09:00 |
| יבוא אישי של גלגלים/ 124 ספיידר "עולה חדשה" | פיאט אספנות | 25 | 16-05-07 02:21 | |
| פיאט פנדה 4X4 נגד ריינג' רובר. (מתוך "הילוך חמישי" | פיאט כללי | 1 | 29-01-07 15:54 | |
| "יד שנייה"- פיאט קופה, דניאל סקלי , "הארץ& | פיאט כללי | 1 | 28-01-06 20:56 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד