![]() |
|
![]() |
תמונות וסרטונים של חברי המועדון רכבי החברים ועוד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#1 | |
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אונו טורבו אדומה מקורית בצפון (מצ"ב תמונה). למישהו יש מידע?
פורסמה תמונה של אונו טורבו יפייפיה אדומה במפגש של מועדון החמש בחיפה. באותו מפגש היו גם 2 פיאט קופה (אדומה וצהובה).
של מי האונו טורבו האדומה הנ"ל? קרדיט: מועדון "אוטו ספורט" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
הגלגלים שלי: הונדה סיוויק
|
אוטו פצצה רצח !!
מה שיפה שמי שלא מבין במכוניות האלה חושב שזה אוטו מעפן.. עד שאתה נמצא איתו ברמזור ![]()
![]() |
#3 |
מנהל
|
וואו מדהימה אמיתית!
פשוט יפה! רק חבל שלא מגיעה למפגשי המועדון. אגב שבוע שעבר הייתי איזה ערב בחיפה קיצור עקפו אותי 2 רכבים שהיו עסוקים בלעשות "רייסים". אחת מהם הייתה מיצובישי קולט משופרת כנראה והשניה (שעצרה לידי ברמזור לאחר מכן) הייתה אונו טורבו דור 2 צבע כהה (היה לילה לא הצלחתי להבחין) אפור או חום . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
כתבנו בצפון
|
האונו טורבו שעקפה אותך בחיפה מפורסמת עכשיו למכירה בלוח יד 2.
היא יד שנייה ועשתה 160 אלף. תראו מה "הלך" בחיפה אתמול! http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=8656 אילו רק היו אומרים לי הייתי ניגש לשם, זה רק 20 דקות נסיעה (בגלל ההרצה...) איזה פספוס!! נערך לאחרונה על ידי stio : 07-12-08 ב 00:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: UNO 70S, RITMO CABRIO
|
לת'רד קוראים "תמונות וסרטונים של חברי המועדון" - של חבר מועדון, לא טעית.
מצטער להציג את זה כך, אבל אם תרצו לדעת עוד פרטים, תאלצו להמתין למפגש בהרצליה ![]()
![]() |
#6 |
כתבנו בצפון
|
הרכב שייך לחבר מועדון? מי זה?
אם הרכב ישתתף במפגש בהרצליה- תכינו מצלמות, יהיה לכם מה לצלם.. ![]() בכל מקרה ע"פ מידע שנמסר לי ע"י dabab ממועדון "אוטו ספורט", הבעלים הוא מכרמיאל והרכב הזה נראה כך לאחר שיפוץ כללי, כנראה גם בין הייתר צבע חדש ופלסטיקים חדשים. המפגשים של מועדון החמש זה בשישי ב- 17:00 בחיפה, אם במקרה תדעו מראש שמגיעה לשם שוב האונו טורבו הזאת וכ"כ הרבה רכבי אספנות ורכבי VAG, תגידו, אגש לצלם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
מנהלמנהל
הגלגלים שלי: אונו - פונטו - פנדה
|
גיא - שמעתי שבהרצליה יש אספלט מעולה שאפילו הסקודה שלך תצליח להתמודד איתו
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
שלום לכולם
האונו טורבו MK2 האדומה שבתמונה, שייכת ל מערכת מגזין ITURBO האונו טורבו הנ"ל, מקורית למהדרין כחדשה מאולם התצוגה. אנו במערכת, בחרנו להגיע איתה לאירוע מועדון ה -5 הצפוני . בקרוב נציג אותה לראווה ב אירוע המועדונים האיטלקיים ב 19.12.08 .
![]() |
#9 |
מנהל
|
זה מתחיל להיות תופעה שאין לה הסבר הגיוני אבל היום לפני שעתיים נצפתה בלוד פיאט אונו טורבו דור-2 צבע אדום .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
הגלגלים שלי: פולו
|
צטט:
![]()
![]() |
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
אזעקה עולה ויורדת בצפון. יש למישהו מידע?! | stio | אוף טופיק | 4 | 08-12-08 10:12 |
חוקיות מסך בדשבורד - למישהו יש מידע בעניין? | raanan_t | אודיו | 8 | 29-11-08 02:48 |
מידע לגבי פונטו GT 95 אדומה מירושלים לפני קניה,תודה. | asafay1 | יעוץ ברכישת רכב | 12 | 08-11-08 22:56 |
אונו טורבו אדומה | blueuno | פורום המועדון | 10 | 04-10-08 16:57 |
3000 ש"ח] סעפת 4ל1,אונו פונטו טורבו | dudi lancia | מכירה | 0 | 22-07-08 11:18 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד