![]() |
אונו טורבו אדומה מקורית בצפון (מצ"ב תמונה). למישהו יש מידע?
פורסמה תמונה של אונו טורבו יפייפיה אדומה במפגש של מועדון החמש בחיפה. באותו מפגש היו גם 2 פיאט קופה (אדומה וצהובה).
של מי האונו טורבו האדומה הנ"ל? קרדיט: מועדון "אוטו ספורט" http://img73.imageshack.us/img73/9955/dsc03110rs6.jpg |
אוטו פצצה רצח !!
מה שיפה שמי שלא מבין במכוניות האלה חושב שזה אוטו מעפן.. עד שאתה נמצא איתו ברמזור :] |
וואו מדהימה אמיתית!
פשוט יפה! רק חבל שלא מגיעה למפגשי המועדון. אגב שבוע שעבר הייתי איזה ערב בחיפה קיצור עקפו אותי 2 רכבים שהיו עסוקים בלעשות "רייסים". אחת מהם הייתה מיצובישי קולט משופרת כנראה והשניה (שעצרה לידי ברמזור לאחר מכן) הייתה אונו טורבו דור 2 צבע כהה (היה לילה לא הצלחתי להבחין) אפור או חום . |
האונו טורבו שעקפה אותך בחיפה מפורסמת עכשיו למכירה בלוח יד 2.
היא יד שנייה ועשתה 160 אלף. תראו מה "הלך" בחיפה אתמול! http://www.autosport.co.il/viewtopic.php?t=8656 אילו רק היו אומרים לי הייתי ניגש לשם, זה רק 20 דקות נסיעה (בגלל ההרצה...) איזה פספוס!! |
צטט:
מצטער להציג את זה כך, אבל אם תרצו לדעת עוד פרטים, תאלצו להמתין למפגש בהרצליה :). |
הרכב שייך לחבר מועדון? מי זה?
אם הרכב ישתתף במפגש בהרצליה- תכינו מצלמות, יהיה לכם מה לצלם.. ;) בכל מקרה ע"פ מידע שנמסר לי ע"י dabab ממועדון "אוטו ספורט", הבעלים הוא מכרמיאל והרכב הזה נראה כך לאחר שיפוץ כללי, כנראה גם בין הייתר צבע חדש ופלסטיקים חדשים. המפגשים של מועדון החמש זה בשישי ב- 17:00 בחיפה, אם במקרה תדעו מראש שמגיעה לשם שוב האונו טורבו הזאת וכ"כ הרבה רכבי אספנות ורכבי VAG, תגידו, אגש לצלם :) |
גיא - שמעתי שבהרצליה יש אספלט מעולה שאפילו הסקודה שלך תצליח להתמודד איתו ;)
|
שלום לכולם
האונו טורבו MK2 האדומה שבתמונה, שייכת ל מערכת מגזין ITURBO האונו טורבו הנ"ל, מקורית למהדרין כחדשה מאולם התצוגה. אנו במערכת, בחרנו להגיע איתה לאירוע מועדון ה -5 הצפוני . בקרוב נציג אותה לראווה ב אירוע המועדונים האיטלקיים ב 19.12.08 . |
זה מתחיל להיות תופעה שאין לה הסבר הגיוני אבל היום לפני שעתיים נצפתה בלוד פיאט אונו טורבו דור-2 צבע אדום .
|
צטט:
|
כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 00:30. |