![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| יעוץ ברכישת רכב שאלות לפני קניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#21 |
|
מנהל
הגלגלים שלי: פיאט פונטו HGT אבארט'
|
סטיו אתה קשקשן.
עדיף שתישתוק. אתה רק יוצא אהבל עם התגובות שלך. ברגע שיהיה לך רכב כזה ותדע להבדיל בין רכב ספורטיבי לרכב ספורט אז תתחיל לדבר.
|
|
|
|
#22 |
|
חבר מועדון
הגלגלים שלי: Alfa Romeo 156
|
רק תיקון קל: זו הגדרה של היבואן המקומי בלבד לרמת אבזור מסוימת שהוא משווק פה. אין שום קשר ליצרן.
|
|
|
#23 |
|
Senior Member
|
גיא אני נהגתי על קליאו, 106 ראלי, 306XSI, איביזה טורבו, קופרה מה שתירצה..
ואני עדיין חושב ובטוח שהפונטו ספורטיבית!! אומנם היא לא ברמה של הקליאו מבחינת הנאה וגם לא מול הפיז'ו, אבל היא מהנה לנהיגה יותר מהספרדיות למשל. ומהירה מנקודה A ל-B מה-106 וה-306!! איכשהו היא משלבת בין העולמות, אומנן ההגה חשמלי וגרוע הרבה מהתחושה אבל הרכב עדיין מאוד מהנה לנהיגה ואפילו מתקשר ברגע שמתרגלים אליו קצת. סט בולמים וקפיצים בכלל עושה פלאים לאוטו.
|
|
|
#24 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
גיא, אל תכניס לי מילים לפה, זה א'.
ב', הפונטו עונה להגדרה של רכב ספורטיבי. רכב ספורטיבי משמעו רכב שמבוסס על גרסה עממית, שבה בוצעו שינויים שמטרתם להפוך אותו למהנה יותר לנהיגה. דברים כמו, מנוע גדול יותר, צמיגים רחבים יותר, מרכב נמוך יותר, מתלים שונים וכד'. אני לא נכנס לטוב יותר, או פחות, כי זה כבר אינידיבידואלי לכל רכב, וזה מה שיוצר את מגוון הרכבים שבינהם אנו בוחרים. רכב ספורט, הוא רכב שיוצר ותוכנן מיומו הראשון להיות כזה. נערך לאחרונה על ידי Caveman : 20-11-08 ב 07:06. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
אני לא מבין מה רובכם רוצים, אני ציינתי את דעתי. אסור?
אפילו במבחני דרכים רשמיים שבחנו את הפונטו מול מכוניות ספורט אחרות הם הודו שהיא לא ספורטיבית. ואגב, גדעון, לא מכניס לך מילים לפה, אני פשוט זוכר בוודאות שרשמת את זה או משהו מאוד דומה. ושחרון- אתה מפתיע אותי בכל פעם מחדש. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
אני בצד של הHGT-יים .
גיא , בשביל מה סתם ליצור קונפליקטים ולהתגרות באנשים שיש להם בהחלט רכב מיוחד , חזק , זריז ושונה מהרבה פרמטרים של רכבים סטנדרטיים אחרים . באנשים שמשקיעים ממיטב כספם בשיפוריים ותחזוקה הלא זולה . באנשים שנהנים מרכבם . בשביל מה כל זה ? מה אתה רוצה להוכיח להם , ובאיזה זכות אתה עושה את ? מה הופך אותך להיות מומחה גדול ברכבי ספורט ומאפייניהם ? האם היותך בעלים של 127 משנת האנטיוכוס ואונו ( ואפילו עם מזגן מקורי ! ) עושה אותך מומחה גדול או מקנה לך זכויות יתר בתחום ? באמת שאתה לא צודק כאן . עליך להתנצל ולזמין את כולם לבורקסים
|
|
|
|
#27 |
|
Senior Member
|
ממליץ לקרוא את גליון אוטו שבו בחנו את הפונטו אבארט' וציינו במפורש שהיא מאוד מהנה בכבישים הנכונים = רכב ספורטיבי = רכב מהנה, למרות ההגה.
|
|
|
#28 | |
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
אני מבין שאין עם מי לדבר כאן או לחוות דיעה בנושא ה- HGT, משום שיש כאן אנשים שאם אומרים מילה שהיא לא נראית להם על רכב דומה שבבעלותם הם מתעצבנים באותה מידה אם הייתי פוגע בהם ישירות. אם הייתי יודע שאלו הם התגובות שאני אקבל, לא הייתי מגיב לנושא כלל. אני סיימתי עם תגובותיי לשרשור זה. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: לנצ'ה דדרה
|
מה אתה מתבכיין ...
רוצה דיון רציני , תתנהג כבוגר . בוא תרשום כאן מאפיינים של רכב ספורט (אם אלו ידועיים לך) ותסביר למה HGT לא מתאימה להגדרות אלו .
|
|
|
|
#30 | |
|
כתבנו בצפון
|
צטט:
שימו לב להודעה של גדעון שפספסתי אותה קודם. אם אתה מציג זאת כך, אני התכוונתי שהפונטו היא לא רכב ספורט! לכך התכוונתי!! עכשיו ברור?? אם בהגדרה של "רכב ספורטיבי" נכללים כלי רכב שמבוססים על גרסה עממית שבוצעו בה שינויים כמו מנוע וכ' אז הפונטו בהחלט נחשבת רכב ספורטיבי, אבל רכב ספורט היא לא. עכשיו אפשר להירגע! ואגב, אם זה כך גם הרכב שלי הוא בהחלט ספורטיבי. |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מה יהיה עם ההצפות באתר? | KoF-sHeLeG | אתר המועדון | 2 | 29-05-08 22:29 |
| אם יהיה בארץ יבואן חדש לפיאט. מה תדרוש ממנו? [על פי סדר עדיפויות] | ארילו | פורום המועדון | 5 | 08-01-08 21:52 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד