![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#5 |
|
צלם מערכת
הגלגלים שלי: Skoda Fabia 1.6 16V "SPORT"
|
אני הייתי הולך על הפולו (שאגב, הפונטו זריזה ממנה בצורה זניחה למדי) - ההיגוי שלה טוב משמעותית משל הפונטו (אך נופל משל הקליאו), המנוע נשמע מצויין (עוד יותר משלם הפונטו. גם כן היא נופלת במעט מהקליאו המאוד קולנית) והתגובות שלה מפתיעות לטובה, היא נוחה (יחסית. הרבה יותר נוחה מהפונטו החובטת, מתרסקת ושוברת עצמות) והיא זריזה למדי (הקליאו הרבה יותר) ומרגישה די עצבנית (כנראה תודות לבסיס גלגלים קצרצר).
אבל הנקודה הטובה ביותר - תא הנוסעים שלה, שטוב בעשרות מונים משל הפונטו והקליאו מבחינת איכות החומרים וההרכבה. באמת חבל שאין הרבה כאלה .
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבחן דרכים ישראלי ללנצ'יה דלתא באיטליה. בישראל? אולי | stio | פיאט כללי | 1 | 10-06-08 01:47 |
| פיאט פנדה- הכי זולה, מספיק זולה? מבחן דרכים | פיאט כללי | 0 | 29-08-07 00:19 | |
| מבחן השוואתי: פיאט גרנדה פונטו מול טויוטה יאריס | פיאט כללי | 0 | 14-06-07 23:29 | |
| כתבה: מבחן השוואתי: פיאט גרנדה פונטו מול סוזוקי סוויפט | פיאט כללי | 2 | 20-11-06 23:04 | |
| כתבה: מבחן דרכים: פיאט גרנדה פונטו 1.4 רובוטית | פיאט כללי | 0 | 17-11-06 22:42 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד