![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| אונו - טכני טכני - דגמי אונו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
|
במורשה שאני טיפלתי 4 שנים (כמובן בלשון עבר) לא קובעים כלל תור
וזה המורשה המרכזי והגדול בצפון מצד שני במורשה הזה לא יודעים להחליף טיימינג והורסים שסתומים |
|
|
|
|
|
#12 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
גדעון- העיניין ידוע היטב ואני מודע לסיכונים. יש דרכים לעצור את הרכב גם ללא בלמים, כמובן שצריך גם הרבה מזל.
ברכב בעל גיר ידני אפשר להוריד הילוכים והרכב יאט בעזרת המנוע, כמו כן אם אין ממש ברירה אפשר למשוך את בלם היד לאט לאט. כמו שרשמתי, כבר קרה לי מקרה דומה. בקשר למוסך הלא מורשה שטיפלתי שם מאז 2001: מאוד חבל לי שהם מעדיפים את לקוחות הקיבוצים שבסביבה על פני לקוח ותיק, למרות שהדגשתי שאני זקוק לטיפול מיידי מכיוון שמדובר בבעיה בטיחותית חמורה. יותר אני לא אחזור לשם, אני אחפש מוסך אחר. לגבי המחירים: ממש אין לי בעיה לשלם יותר ולטפל במורשה, אך יש הבדל בין לשלם יותר לבין לגבות מחירים מופקעים. אני מצטער בשביל סמל"ת, אבל אינני קוטף את הכסף מהעצים אלא עובד בשבילו קשה מאוד. אבל עזוב הכל, איך אתה מסביר את זה שממיר קדמי לרכב שלך עולה כולל עבודה כ- 9,000 ש"ח, כאשר החלק עולה 7K והעבודה 2K? שחר- במוסך שאתה טיפלת יש אנשים אדיבים ונחמדים והשירות טוב. אני מאמין שהבעיה שהיתה אצלך נבעה מעובד שעשה טעות קריטית. המוסך סיפק לך רכב חלופי ותיקן את כל הבעיות לשביעות רצונך על חשבונם, ולכן אינני חושב שצריך להכליל ולכתוב שהם לא יודעים לעשות טיימינג באופן גורף. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Super Moderator
מנהל
הגלגלים שלי: APESS
|
אני לא מכיר את הסיפור של הממיר, נשמע לי קצת מוזר.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
כתבנו בצפון
הגלגלים שלי: :
|
עדכון סופי:
בקשר למאוורר- נשרף הנגד והוחלף בחדש. בקשר למערכת הבלמים- הלכה המשאבת בלם המרכזית והוחלפה גם כן. כל החלקים חדשים ומקוריים כמובן, עלה 812 ש"ח. לא זול בכלל אך גם לא מחיר מופקע. יש לציין את השירות המצויין שקיבלתי, אך גם הפעם חזרתי עם שלל סיפורים מענינים: נציג המוסך רצה להיכנס עם פיאט דוקאטו חדשה (רכב חברה) שהגיעה לטיפול ולעלות על הליפט, בדרך דפק תוך כדי פניה שמאלה פיאט מריאה שהמתינה בחוץ. למריאה יש שפשופים בטמבון ושיפשופים ליד הפנס אחורי שמאלי, לדוקאטו יש מכה משמעותית בדלת הזזה ימין. לטענת הנציג אחרי שפניתי אליו: "זה לא אני, המכה היתה ככה מקודם. היתה שמש על המראה...". באמת שהייתי בהלם טוטאלי, ראיתי את התאונה ב- LIVE. במהלך ההמתנה במוסך (כמובן ליד האוטו) יצא לי לשוחח עם בעל פיאט פונטו ספייס מודל 2006 שקנה את הרכב לפני חודשים בודדים. הוא מצידו סיפר לי שהרכב שלו עם 70K וכבר זקוק לשיפוץ גיר (ידני!!). לשאלתי איך זה יכול להיות, ענה הבחור "קניתי מליסינג". עכשיו הכל מובן. אגב הוא לקח לבדיקה ולא עלו על זה, החברה שממנה רכש את הרכב היא "ניו קופל סיקסט". |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| נתיך מאוורר רדיאטור בראבה. | צחיק | בראבה - טכני | 6 | 12-05-08 16:47 |
| נתקעתי עם האוטו. מנוע מתחמם, מאוורר לא עובד | stio | אונו - טכני | 17 | 24-04-08 18:55 |
| פונטו ספייס רועדת במהירות גבוהה (ערוך) | פורום הגראז' | 3 | 15-06-07 15:02 | |
| רעידות בספייס במהירות גבוהה (ערוך מן הסתם) | פורום הגראז' | 16 | 21-05-07 06:35 | |
| יש לי בעיה במהירות | פורום הגראז' | 2 | 01-10-06 20:26 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד