![]() |
|
![]() |
מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
![]() |
#1 | |
Super Moderator
מנהל
|
אני מבקש להרגיע את הדיון הזה. חלאס כבר עם האונו טורבו. אחלה אוטו, יש לו שוק, אין לו שוק, זה מעניין בערך עשרים אנשים שיודעים להעריך משהו.
שחר, לידיעתך, אדי "מומחה טכני" כי הוא באמת כזה ואת הכינוי קיבל בזכות , עם תעודות וקבלות מפה ועד ניו-זילנד. אז נצור את לשונך. הוא לא צריך את האישור שלך לכך, מספיק לו אלפי האנשים שהוא עובד איתם.
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מועדון
הגלגלים שלי: פיאט,ב.מ.וו
|
אני חושב שהמחיר שהוא דורש זה מחיר סביר לרכב מסוג כזה(המחיר זה מחיר למי שרק מעונייין ביחודיות כזו ואני מכיר כאלה ששילמו סכומים מופרזים על מכוניות סטנדרטיות)
אני חושב שאני הייתי נוהג כמוהו(לא כל אחד חייב להסכים איתי על המחיר שאנקוף אבל ממש לא אשחרר בכל מחיר את הרכב) יש רכבים שיצאו מזמן מגבול המחירון(נכון אז יש כאלה שמשלמים 3,5,7 מעל המחירון ויש כאלה שישלמו גם פי 2)השאלה עד כמה רוצים..עד כמה שווה המחיר (או החלום...התענוג ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
הגלגלים שלי: פיאט בראבו
|
שווה את המחיר אם היה לי את הכסף הייתי משקיע אוטו ממש מיוחד
אין הרבה כאלו 25 מוכר?
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
מחפש מנוע של פיאט 131/132 1.8 או 2 ליטר. (הכותרת נערכה) | פיאט אספנות | 3 | 19-12-06 00:22 | |
מחפש פיאט 500 (הכותרת נערכה) | קניה | 0 | 27-10-06 14:48 | |
שאלה - צריכת דלק, אונו 92 70s.(הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 2 | 26-10-06 22:36 | |
פנסים אחוריים לפונטו. הכותרת נערכה כמובן. | פורום הגראז' | 2 | 14-10-06 13:20 | |
שאלה: פנסים שקופים לאונו (הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 9 | 25-09-06 20:09 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד