![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| מכירה רכבים ואביזרים למכירה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו GT
|
שוב פעם אני יגיד .. אונו טורבו רחוקה רחוקה מסיבובים גם פונטו GT .. אבל לא כמו שהאונו
שהיה לי בזמנו את האונו טורבו מרוב שהוא היה קל כשהיתי עומד ועובר לידי אוטובוס כול הרכב היה מתנדנד .. בנסיעה מהירה במהירות 180 קמ"ש היה כאלה רוחות שהאוטו היה סוטה מהמהסלול . אין מה להגיד הוא רכב מדהים ורק מי שהיה לו כזה יודע מה זה הרכב הזה .. {מיותר לציין שהרכב שלי היה סטנדרט בלי שיפורים} .. עם היתי ניכנס לסיבוב , בכניסה אתה עוזב גז ואז לקראת היציאה אתה מדביק את הדוושה ושהטורבו היה ניכנס היייתה מקבל כזה תת היגוי פשוט לא היה לך ההגה .. מה אני יגיד לכם חוויה ו100% הנאהה .. אז בו נקצר את זה ... על הנאה משלמים !!!!ומי שרוצה באמת להנות אז שישקיע 27 אלף למרות שזה המון . ורק להזכירכם שבמחיר הזה ואפילו פחות!! יש מלא מכוניות שיספקו לכם את אותה הנאה ...
|
|
|
|
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מחפש מנוע של פיאט 131/132 1.8 או 2 ליטר. (הכותרת נערכה) | פיאט אספנות | 3 | 18-12-06 23:22 | |
| מחפש פיאט 500 (הכותרת נערכה) | קניה | 0 | 27-10-06 13:48 | |
| שאלה - צריכת דלק, אונו 92 70s.(הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 2 | 26-10-06 21:36 | |
| פנסים אחוריים לפונטו. הכותרת נערכה כמובן. | פורום הגראז' | 2 | 14-10-06 12:20 | |
| שאלה: פנסים שקופים לאונו (הכותרת נערכה) | פורום הגראז' | 9 | 25-09-06 19:09 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד