![]() |
|
![]() |
פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
מודעות שרות | |
![]() |
![]() |
מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
כלי נושא | הצג מצבים |
![]() |
#21 |
Junior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו ספייס
|
הורס שמחות. חשבתי שחיישן חמצן יפתור טת הצרות האלה..
הסמרטוט צריך ממש לאטום את האגזוז כדי שלא יצא שום כלום ממנו? זה לא יעשה נזק למנוע? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
כן, הסמרטוט צריך ממש לאטום את האגזוז כדי שלא יצא שום כלום ממנו.
לא, זה לא יעשה נזק למנוע. דוד.
![]() |
#23 |
Junior Member
|
טחבתי כל מה שיכולתי לחור הזה.
עושה רושם שאני לא מצליח לסתום אותו לגמרי, כי שומעים שבורח. מה שכן, תוך כדי הניסיון שמעתי שיוצאים גזים ממקום אחר, ומצאתי חור לא קטן בצד השני של המאפלר. גם אותו ניסיתי לסתום והמנוע עדיין מסרב להיכנע. ![]() יש עוד דרך לבדוק את הנושא הזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
מניסיון דבר אפוקסי סוגר הכל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
מה זה מאפלר ?.
לך למתקן אגזוזים שיתקן וגם יבדוק אם יש דליפה בין הסעפת לממיר. את הבדיקה עושים כאשר המנוע בטמפרטורת העבודה, כאשר הסל"ד על כ-800. דוד.
![]() |
#26 |
Senior Member
|
ה"פ שקיבלתי הערב
ה"פ שקיבלתי הערב.
שלום שוב, הפעם זו אינה הודעה טכנית לכלל הפורום, אלא הודעה פרטית בהחלט. אשמח אם נוכל להיפגש, כדי שתוכל לתת אבחנה סופית והצעת מחיר לשיפוץ ראש מנוע, עבודה שלך וחלקים. כזכור, פיאט פונטו אוטומטית 2005, שמן יוצא מהנשם לצינור אוויר ומגיע לבית מצערת. כמו כן גם חתיכות שמן יבשות שיוצאות מהאגזוז. המלצת כי הגיע הזמן לשפץ את הראש, הרכב עבר 206 אלף ק"מ. מקווה שיתאפשר הדבר! jackreacher היקר. מקווה שלא תכעס שהעברתי את ההודעה לפורום. כפי ששאל המשורר, "הישנה כושי עורו ונמר חברבורותיו". עכשיו ברצינות. לא זוכר שהמלצתי לשפץ רק את הראש. במצב הזה חייבים לעשות גם רינגים מסבים וטיימינג. שמן שיוצא מהנשם לצינור אוויר ומגיע לבית מצערת, לא ייפתר עם שיפץ הראש. אל תלך על מדרון תלול שיוביל אותך לצרות נוספות. אולי תשקול להחליף מנוע, זה יהיה הרבה יותר זול. דוד.
![]() |
#27 |
Junior Member
|
אוקי, אבל פספסת את העיקר ההודעה.
תהיה מעוניין בלעשות את העבודה או לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
תמתין יכול להיות שאני קונה היום את הרכב עם התאונה שפורסם כאן:
http://www.fiatclub.co.il/forum/show...176#post137176 אני נוסע לבדוק אותו, אם לא כדאי יהיה לי לתקן אותו, אז אקח לחלקים. תקבל את המנוע והעבודה במחיר מצחיק. עדכון בהמשך היום. דוד.
![]() |
#29 |
Junior Member
|
נשמע מעולה, מחכה לתוצאות בדיקה של הרכב שעבר תאונה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Senior Member
|
החדשות לא מעודדות.
![]() מהבוקר בשעה 7.00 ועד השעה 13.00 צלצלתי ל-liranet בכול חצי שעה, הנייד צלצל אצלו ולא הייתה תשובה. קבענו שאני מגיע היום. כבר דיברתי עם הגרריסט שהיה בהמתנה. פתאום ללא הודעה מוקדמת הגיע אליי yair791. הציע שניסע לכתובת ונראה את האוטו. כמובן שאם נחליף או נשפץ לך jackreacher את המנוע, יאיר יעבוד איתי. הגענו לכתובת שנתן לי לירן. הכתובת היא של בית כנסת. לא היה פונטו ולא נעלי גאלי. נכון שקבענו שאתקשר לפני שאצא, אבל לא לענות כל היום ?. לא, לא טעיתי בכתובת שאלתי כדרכי פעמיים ורשמתי. עכשיו השעה 14.30 שוב צלצלתי ואין עונה. אז נמתין ונראה מה קורה, עייפתי. דוד.
![]() |
כלי נושא | |
הצג מצבים | |
|
|
![]() |
||||
נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
פיאט פונטו ספייס דינאמיק אוטומט שמן גיר רציף | psyrex | פונטו - טכני | 3 | 08-02-16 01:00 |
האם ניתן לדחוף רכב אוטומט מספר מטרים? (פיאט פונטו אוטומט) | BoazBoaz | פיאט כללי | 3 | 25-11-14 09:26 |
צרצור חלש ב-2000 סל"ד - פונטו ספייס ELX 2005 | danielzoran | פונטו - טכני | 2 | 17-01-10 00:01 |
ייעוץ ברכישת פונטו ספייס אקטואל 2005 + דו"ח בדיקה | kobyt | יעוץ ברכישת רכב | 4 | 22-10-09 17:46 |
מחפש פיאט פונט ספייסו 2005 אוטומט... | Hermes | קניה | 0 | 28-06-08 11:36 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד