![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
יאיר טרם למדת שמי שנכנס לטיפול במוסך מורשה יבואן, לא יודע כמוך את ההבדל בין צינור מקורי לחליפי.
![]() במקומו הייתי תופס בשתי ידיים את ההצעה של asafasaf. דוד.
|
|
|
|
#12 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס 1.2 60 HP
|
אני רוצה להתנצל ולתקן מה שרשמתי עשיתי פאדיחה רצינית הייתי בטוח מדובר על צינורות מזגן
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
עכשיו אני מבולבל
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
למה מבולבל ?.
![]() גם אני מבולבל אבל בנושא אחר. לפני כשעה הכלבים נבחו, יצאתי החוצה שם חיכה לי שליח עם חבילה. ביקש ושילמתי 142 ש"ח. קיבלתי מכשיר לבדיקת דליפות במערכת המים. עוד הפתעה שעשה לי הבן ארז. ![]() עד היום השתמשתי במכסים של כמה סוגי מכוניות שבניתי בעצמי. את האוויר הזרמתי מהקומפרסור לפי מידה דרך שעוני הגז למילוי מזגן. יאיר אם אני זוכר נכון, בדקנו דליפות באחד הרכבים שלך , בציוד הישן. אני מבולבל משום שלא נראה לי שהמכשיר עלה רק 142 ש"ח. דוד.
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אתה צודק דוד אין מצב שזה עלה 142 זה רק עלות המשלוח כניראה
ובדקנו בזמנו את הבלנו הכחולה (זו שקיצצנו ממנה את חלקי הפח לטובת הבלנו הלבנה שלו ) ואני מזה שם את אחד הפקקים שהכנו יחד בשביל הבלנו הבלבול שלי הוא שאני לא מבין כבר לאיזה צינורות הבחור מיתכוון שהמורשה רוצה להכניס לו
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו SX75
|
דוד, לדעתי שילמת את עלות המכס.
כל הכבוד על הייצור העצמי של המחברים, אתה כל הזמן מפתיע
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
בשיחה עם הבן התברר ששילם עבור המכשיר מאנגליה 340 ש"ח, פלוס 100 ש"ח משלוח.
המכשיר הגיע למכס, מאחר ולא היה צריך לשלם מכס, חברת השליחים היא שהוציאה מהמכס. גבתה 142 ש"ח עבור המשלוח בארץ. בשיחה של הבן עם חברת השליחים, שאל מדוע לא קיבל הודעה מהמכס לבוא ולקבל את המכשיר, נאמר לו שאם הוא היה מוציא את המכשיר לבד מהמכס, היה משלם 182 ש"ח לפתוח תיק, למרות שאין מכס על המכשיר. נראה לי שזאת קומבינה מארץ הקומבינות. כדי לייקר ולסחוב עוד כסף. בשורה האחרונה, ייצא זול יותר מלקנות בארץ. כאן ביקשו 1000 ש"ח פלוס מע"מ. דוד.
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מדריך ניקוי מערכת הקירור ברכב, החלפת נוזל קירור וניקוז אוויר עשה זאת בעצמך (מצולם) | mechtech | פונטו - טכני | 14 | 22-12-12 14:38 |
| החלפת נוזל קירור | yagel32 | פונטו - טכני | 5 | 22-04-09 01:22 |
| החלפת רדיאטור לאחר החלפת נוזל קירור | lord1 | פונטו - טכני | 14 | 15-02-09 21:52 |
| החלפת נוזל קירור. | ronip | פונטו - טכני | 23 | 16-09-08 19:08 |
| תיקון מערכת קירור : החלפת מיכל עיבוי + החלפת משאבת מים | פורום הגראז' | 0 | 07-08-07 17:15 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד