![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| רכב כללי מדברים על עולם הרכב (מלבד פיאט). |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
מעניין מה היה קורה אם היו מכניסים את המכוניות עם בעיה קטנה גמו גומית צריה קרועה או מנתקים מצת אחד מהכבל שלו כדי שהרכב לא יעבוד עגול מענין איזה המצאות אותם מוסכים היו ממציאים
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו 60 אקטואל
|
כל המוסכים שלא רימו יצאו צדיקים, אך בעיני המוסך שיצא הכי צדיק, הוא זה ששלח אותה לעשות טסט לבד, והיה מוכן לוותר על העמלה 300-400 שח - רק כדי שהלקוח יצא מרוצה.
בדיוק מה שרוב האנשים עושים, הולכים לעשות טסט כדי להיכשל ולראות מה הליקויים , ואז משלמים 20-30 שח לטסט חוזר. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
לפני מס' שנים, אפשר היה לעשות בדיקה לפני טסט במכוני הרישוי במחיר זעום.
משום מה הנוהג הזה הופסק. זכור לי שבאחת הפעמים שנכנסתי לבדיקה (לפני טסט) הרכב עבר. בטסט עצמו נכשל. פניתי לרב בוחן והצגתי בפניו את טופס הבדיקה לפני הטסט, הוא ביטל את ההכשלה. דוד.
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
צטט:
הבדיקה לא אובייקטיבית,אם הייתה מגיעה אליי לקוחה שהייתה אומרת אין לי מושג מתי נעשה מה ברכב הייתי מבצע טיפול 10K יזום לפני שהייתי שולח את הרכב לטסט,לא בשביל הרווח ,פשוט לא סובל את הדעה הרווחת "ניסע עד שישבר" או את התמימות הזאת להגיע למוסך לזרוק את המפתחות ולהגיד "תעשו מה שצריך", מה שמזמין מוסכים לתפור לקוחות בכיף, לרוב כשהרכב שלי עובר לידי מכונאי אני יודע כבר מה דורש החלפה או שאני בכיוון וסוגר איתו אחרי התייעצות. 8 מתוך 10 צדיקים ,באמת היה להם מזל, ציפיתי ל 2 מתוך 10. |
|
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| "יצאת צדיק" תיקון מחשב. | davidmzr | אוף טופיק | 4 | 28-08-12 13:50 |
| "יצאת צדיק" - צמיגיות (פנצ'ריות) לרכב | רפי לין | רכב כללי | 3 | 25-07-12 01:41 |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד