![]() |
יצאת צדיק
היום בערוץ 22 בשעה 21:00 תוכנית של חיים הכט על מוסכים
מעניין איזה זוועות הוא יחסוף אחרי מה שהיה שבוע שעבר עם טכנאי המזגנים דוד אני בטוח שאתה תיראה את זה ועוד נדבר בערב אתה מוזמן לבוא אלי וניראה אצלי :D |
יאיר תודה על ההארה.
לא ידעתי. בטח שאני אראה את זה. אתה כל כך הרבה מזמין אותי. יום אחד אני עוד אפתיע אותך, ואגיע עם כל המשפחה. בלה, אני, ארז, הכלבים כוכה ובלו, וכוני החתולה. :) דוד. |
בכיף אבל הכלבים מחוץ למשוואה:D
הכנתי עכשיו חילבה ממה שקניתי לידך ויצא נהדר |
יצאת צדיק
אני כבר יודע שיש לפחות מוסך אחד ש"יצא צדיק" בתוכנית שתשודר היום בערב וזה המוסך:
http://www.musach.co.il/details.asp?id=255 גם אני מחכה בכליון עינים לראות את התוכנית שהיועץ הטכני שלה הנו ידידי ועמיתי, מהנדס הרכב, דוד נמרי. בברכה - רפי לין |
תודה על התזכורת,
יהיה מה לראות יחד עם הפאפיה שתכף אקפוץ לקחת ;) |
עוד "צדיק"
ב"מוסך משה רבי" שבנתניה, ביקרתי לפני כשלוש וחצי שנים והתרשמתי מהם שהם אמינים והוגנים.
מיד בתחילת הקטע שהם מופיעים בתוכנית, אמרתי לאשתי שהם יצאו "צדיקים" ואכן כך היה. לעומת זאת מיד עם "מוסך פולץ" שבת"א אמרתי שהם יכשלו וגם כאן צדקתי. את יתר המוסכים שהיו בתכנית, איני מכיר, אבל אני שמח ש 80% מהמוסכים שנבדקו בתכנית הזאת יצאו "צדיקים" כשזה האחוז הגבוה ביותר מבין כל בעלי המקצוע שנבדקו בתוכניות "יצאת צדיק" עד היום. |
מעניין מה היה קורה אם היו מכניסים את המכוניות עם בעיה קטנה גמו גומית צריה קרועה או מנתקים מצת אחד מהכבל שלו כדי שהרכב לא יעבוד עגול מענין איזה המצאות אותם מוסכים היו ממציאים
|
לדעתי התכנית "חסרת שיניים". מה שמפריע לי שמשלמים לגנבים את הכסף. למרות שבשלב מוקדם מגלים את האמת.
במקרה של החלפת מסרק ההגה, שולם 3000 ש"ח למוסך שלא הודיע (כפי שהתחייב)מראש שיש להחליפו. לאחר שהרכב יצא מהמוסך אף אחד לא בדק או אמר שאכן המסרק הוחלף. אין בעיה לבדוק אם הוחלף. חיים ונמרי הסתפקו בזה שיש חשבונית. לדעתי אפילו לא הוחלף. 5.161 מוסכים רשומים יש כיום בישראל. לכן בדיקת 10 מהם לא משקף את המצב העגום בו אנחנו נמצאים. זה ששמונה מוסכים עברו את המבחן, לא אומר שהמצב תקין. אז שחיים הכט יפסיק "לזבל"את המוח. וליצור את הרושם שרק 20% מכלל המוסכים גונבים. :) דוד. |
כל המוסכים שלא רימו יצאו צדיקים, אך בעיני המוסך שיצא הכי צדיק, הוא זה ששלח אותה לעשות טסט לבד, והיה מוכן לוותר על העמלה 300-400 שח - רק כדי שהלקוח יצא מרוצה.
בדיוק מה שרוב האנשים עושים, הולכים לעשות טסט כדי להיכשל ולראות מה הליקויים , ואז משלמים 20-30 שח לטסט חוזר. |
לפני מס' שנים, אפשר היה לעשות בדיקה לפני טסט במכוני הרישוי במחיר זעום.
משום מה הנוהג הזה הופסק. זכור לי שבאחת הפעמים שנכנסתי לבדיקה (לפני טסט) הרכב עבר. בטסט עצמו נכשל. פניתי לרב בוחן והצגתי בפניו את טופס הבדיקה לפני הטסט, הוא ביטל את ההכשלה. דוד. |
| כל הזמנים קבועים כ GMT +3. השעה כרגע היא 13:50. |