![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
ייתכן ומקרה לגופו אצלי כרגע זה ממש מורגש האוטו מרגיש אנמי ולא סוחב.
הייתה לי בעייה פעם עם קוייל הפועל על צילינדרים 1 ו 4 אז לא היה מורגש אולי בעמידה רעידה קלה, מבחינת האצה הכל היה בסדר. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
ניוקר 10K זה נמוך גם לחוטים תחליפיים.
אני מקווה שזאת הסיבה ולא התוצאה, מציע לך לפרק בעצמך את הפלאג בצילינדר הסורר ולראות אם אין ממצאים אחרים. כי אם יש בעיה אחרת גם חבל על הכסף וגם חבל על החוטים החדשים כי היא יכולה לזמבר חוטי הצתה מקוריים. ד"א קוייל בעייתי בדר"כ או שעובד או שלא עובד אין כל כך באמצע. ז"א מיספייר קבוע על אותו\אותם צילינדרים. חוטי הצתה מקוריים למנוע 16V לי עלו 260 שקל בעוד חליפיים עלו 200 , אז לא הבנתי למה לי לקנות חליפיים. בכל מקרה כבר למדתי מאחרים שרכיבי הצתה כדאי לקנות רק מקוריים או לפחות של יצרנים איכותיים במיוחד ברכבים עמידים ואמינים וחזקים כמו פיאט. עוד דבר אין מצב לנסוע על 3 צילינדרים ולהרגיש שהרכב סוחב, הוא ירעד יקרטע ויאבד יותר מרבע מכוחו. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
|
בעניין ההברגה,הגיע אדם חיצוני למוסך עם כלים מיוחדים וסידר לי הברגה חדשה,
לא היה צורך בפירוק הראש,פורקה התושבת והרימו קצת את המנוע על ג'ק שיהיה נוח לעבוד. מבחינת הבעייה השנייה הייתה תופעה מעניינת ולא הגיונית בו זמנית,הראש של אחד הפלאגים היה חלוד עד כדי כך שנעשה יחידה אחת עם הברזל של הכבל הצתה אין לי מושג איך דבר כזה קורה, הוחלפו פלאגים וחוטי הצתה הרכב מאיץ והכל כמו שצריך ואין את הלאג שהיה לפני זה. אבל עדיין יש הרגשה מוזרה שלא ניתן להסביר,אולי אני סתם כבר בפארנויות
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: היה היתה ספייס ולא תהיה יותר
|
שטפת מנוע לאחרונה ?
משהו אחר שבגלל אולי נכנסו מים לבית של הפלאג ? ראית סימני שמן על חוטי ההצתה או על הקרמיקה של הפלאג ? בכל אופן אני בתחושה שהבעיה לא נפתרה ועוד נשוב אליה כמו שיהודה ברקן היה אומר |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
התשובה לכל השאלות היא לא,
אציין ששאר הפלאגים היו בסדר והם עצמם היו במצב טוב. עכשיו כשאתה מזכיר בתקופה של השיטפונות פתחתי מכסה מנוע וראיתי שיש קצת מים בתעלה של הבית פילטר אוויר ותהיתי איך לעזעזל הגיעו לשם מים... ,אנומליה. ואני שמח שאתה תמיד אופטימי P: נערך לאחרונה על ידי Nuker : 23-05-14 ב 01:23. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מאיפה אני משיג שק לידית הילוכים כולל התושבת? | chesh | פונטו - טכני | 4 | 18-09-13 13:09 |
| נזילת שמן מבלוק מנוע | tombelfer | פונטו - טכני | 4 | 02-11-11 20:46 |
| החלפת התושבת מנוע הבעייתית hgt | yaniv hgt | פונטו - טכני | 4 | 24-02-10 15:11 |
| צריכת דלק, רדיאטור ועוד...שאלות לשעת לילה מאוחרת | got-fiat | פונטו - טכני | 25 | 03-09-08 00:36 |
| התאמת ראש מנוע לבלוק | פורום הגראז' | 3 | 04-12-06 09:53 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד