![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| פונטו - טכני טכני - דגמי פונטו בלבד. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
#11 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו ספייס SX
|
אתה מוזמן לגלידה בלי שאני "ייפסל"
![]() קראתי שייתכן שאחרי שמחליפים קלאץ אם דוחפים את הגיר בכוח ובצורה חמארית יכולים לעקם את "האצבעות" \שמש וזו יכולה להיות הסיבה לרעש האמת גם המיסב לחץ כנראה נופל כי הוא להפך אמור להרעיש כשהקלאץ נלחץ (בסרק אמור לא להסתובב בכלל) *כל מה שאני רושם לקחת בעירבון מוגבל אני רק מיישם את מה שקראתי ויכול להיות שזה סתם חירטוט שקניתי בכל מקרה ישנתי על זה והחלטתי להכניס את האוטו למוסך כי הבעיה מחמירה ועדיף לשפץ לפני שמאוחר מדי, מנסיעה שקטה שעשיתי השקם בבוקר מתברר שהרעשים כבר זולגים להילוך שלישי מה שלא היה לפני כן, ובעניין הבלימות אולי אני לא כזה מכיר איך גיר אמור להתנהג (אמור לבלום רק אם אני מעל מהירות\סלד מסויים הלא כן?) בסה"כ רכב פרטי ראשון וכל הרכבים המזדמנים לפני זה לא היו ידניים אעדכן בהמשך. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 29-10-13 ב 17:10. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט פונטו
|
תשמע מאנשים מנוסים
הגיר שלך תקין למעט אוליי מסבים אבל לא רציני הקלץ אצלך גמור שיפוץ גיר בד"כ יקר רק 5 המסבים לבד עולים 1000 ש"ח ותעשה את החשבון כשיפרקו את הגיר תפוס את מוט ההילוך הישיר ותנסה להזיז לצדדים וקדימה ואחורה יתן לך מוסג לגבי החופש במסבים |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אני מסכים עם מה שקודמי אמרו בנוגע לרעשים מהגיר ואני אשאל אותך עוד שאלה אחת או שנים
האם כאשר הרכב "בולם" את עצמו בהילוך ראשון או שני אתה עם גז קבוע אם כן אז סביר להניח שמה שאתה מרגיש זו החלקה של הקלאצ עקב בלאי האם כשזה קורה אתה שומע /מרגיש עליה בסיבובי המנוע ? אם הלחיצה על הקלאצ קשה אז מדובר בבעיה בקלאצ אך רעשים תוך כדי נסיעה מעידים על בעיה בגיר במקרה הזה דבר נוסף לגבי ה"בלימות" שאתה מרגיש אם אתה נוסע בראשון או בשני ועוזב את הגז אתה תרגיש שהרכב בולם דבר זה נובע עקב זה שאתה בהילוך נמוך (ראשון או שני) דבר שמורגש יותר במכוניות בעלי גיר ידני וזה בסדר גמור |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
הרעשים קבועים מניוטרל ועד הילוך שלישי כולל, היו בלימות רגעיות לפעמים כאשר אני לא נוגע בדוושות,
אין בלימות בהאצה ולא עליות בסיבובי מנוע שוב מבחינת תפעול והאצה לא היו שום בעיות, אכן הקלאץ קצת קשה והוא לקראת סוף חייו, הוא יוחלף גם, הרעשים מהגיר וזה וודאי, הלקאץ יכל להחזיק עוד כמה חודשים אני מאמין אבל אם כבר אז כבר.. והבלימות בראשון ושני... אולי בגלל הרעש אבל לדעתי הבלימות היו אגרסיביות מדי - לדוגמא האצה בפקק ל 10-20 קמש - עזיבת קלאץ' בראשון - בלימה דיי חזקה ולא עדינה (הרכב טיפה "קופץ") מלווה ברעש מהגיר.. בעלי ספייס SX .. איך זה אצלכם? |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Senior Member
|
עדכון וסגירת נושא,
הוחלפו שני מיסבים בגיר, הוחלף קלאץ' עייף ומוצף שמן, ועוד דברים קטנים נלווים כמו פקק מים ניקוז ומילוי נוזל קירור חדש ועוד.. עלות הטיפול כ 2000 ש"ח השינויים לאחר העבודה- אין רעשים כלל, הקלאץ' הרבה יותר רך מבעבר ו"תופס" הרבה יותר מוקדם ממקודם. זהו בגדול.. נסעתי רק 30 ק"מ מאז הטיפול. נערך לאחרונה על ידי Nuker : 17-10-14 ב 14:26. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
הבנתי שהסכום לא כולל מע"מ, נכון ?.
כתבת, "אני מעדיף לשפץ את הגיר שלי ולא לקנות גיר משומש שיהיה חתול בשק." לא אוהב לבעס, אבל עליך לזכור שמה שעשו לך אינו שיפוץ גיר. אני בספק אם נתנו לך אחריות על הגיר. העיקר שהכול בסדר. בהצלחה דוד.
|
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
אחריות 3 חודשים על העבודה, קיבלתי פירוט על מה חוייבתי וכמה
והכל נראה בסדר גמור- כלומר לא חוייבתי על שיפוץ גיר חוייבתי על המיסבים שהוחלפו, אני לא כל כך בקיא אבל המיסבים האלה ( שניהם בערך בקוטר של 7 ס"מ בערך) יושבים בגיר לא?, בכל מקרה האוטו נוסע פיקס והחלפת גיר בלבד הייתה עולה לי יותר, בתקציב הזה הכנסתי גם קלאץ' ועוד כמה קטנות. תודה. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
הגלגלים שלי: פיאט אונו,יונדאי אקסנט,מיצובישי מאגנום
|
אם אתה מרוצה זה הכי חשוב זה נישמע סביר בעני תיקון גיר והחלפת קלאצ
2000 שח לפני מעם עם כל החלקים נשמע מחיר טוב |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |
| מבקש הצעת מחיר. | davidmzr | רכב כללי | 6 | 14-08-12 23:54 |
| מבוקשת הצעת מחיר לחלק. | davidmzr | פונטו - טכני | 8 | 16-03-12 17:58 |
| קבלת הצעת מחיר | RFOX | פונטו - טכני | 9 | 16-06-11 18:37 |
| שאלה לגבי הצעת מחיר שקיבלתי לחצי אוברול ? | פורום הגראז' | 4 | 03-09-07 23:27 | |
| הצעת מחיר | פורום הגראז' | 4 | 11-03-06 22:36 | |
פיאט
מוסכים ושרותי רכב
פורום טכני לרכב
אתר רכב הכולל פורום רכב, שימושון רכב, אינדקס מוסכים לחיפוש מוסך ועוד