![]() |
|
עקוב אחרינו ב-RSS
|
||||||
| קניה רכבים ואביזרים לקניה. |
|
גלריה
תמונות מהגלריה
|
||||||||||||||
|
|
|
|
|
||||||||||
| מודעות שרות | |
|
|
| מועדון פיאט בפייסבוק |
![]() |
|
|
כלי נושא | הצג מצבים |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
הגלגלים שלי: fiat punto sx
|
חברה זקוק דחוף למושבים קידמיים של פונטו שלוש דלתות. אם מישהו ראה או שמע על כאלה בבקשה ליצור קשר. כמו כן אני מוכן להחלפה על החלקים שמוצעים למכירה.
בתודה ושבוע טוב גיא |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
הגלגלים שלי: פונטו
|
תגיד, אתה יודע אם הכסאות HGT מתאימים לפונטו ELX? אני מעוניין להחליף את זוג הכסאות ה ELX 2002 שלי בכסאות HGT שנראה שהם תומכים ונוחים הרבה יותר (האמנם?). בתכלס מספיק רק הכסא נהג כי אני נוהג לבד תמיד...
בנוסף, האם הטמבון HGT מתאים ב ELX? תודה |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
שלחתי לך גם לפרטי... למיטב ידיעתי הפגוש והכסאות מתאימים לרכב שלך...אבל הבדיקה הסופית עלייך
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
חברים חייב למכור את החלקים אין לי מקום אליהם וזקוק לכסף להמשך הפרוייקט..
-טמבון אחורי HGT -450 -מושבים HGT - 600 לזוג -פגוש קידמי מונמך בתהליך שיפוץ- יינתן ללא תשלום -זוג מושבים קידמיים פונטו דור ראשון 5 דלתות-150 -זוג חצאיות פיבר גלאס - דרוש צבע ותיקונים קלים, היו מורכבים על הפונטו שלוש דלתות -100 - הגה ספורט איסוטה תוצרת איטליה+ מתאם לפונטו דור ראשון, אשמח לקבל הצעות אני עדיין לא בטוח שאני רוצה למכור... אפשר לשלוח לפרטי או לטלפון 0587890011 גיא בתודה מראש ושבוע טוב לכל חברי הפורום גיא. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
מי שרוצה מוזמן להגיע לקחת את המושבים הקידמיים של פונטו דור ראשון 5 דלתות. ניתן לראות אותם בתמונה שבתחילת השרשור זה המושבים שמורכבים ברכב בתמונה. הם במצב כללי טוב , יש קרע קטן במושב נהג.
המושבים נמצאים בראשון לציון. אם לא יהיו מעוניינים הם יזרקו לפח בצער בעוד מספר ימים. אפשר לפנות אליי בהודעה פרטית או בטלפון 0587890011 כמו כן מי שמעוניין בחלקים האחרים לא להתבייש כל החלקים בבית של ההורים ואמא שלי לא מרוצה מהעניין הזה גמיש במחירים!בברכת שבוע טוב גיא. נערך לאחרונה על ידי guysternberg : 15-06-13 ב 20:38. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
מחפש כמה דברים:
-קונקטור של כרית אוויר פונטו דור ראשון, הכוונה היא לחלק שיושב מאחורי ההגה. -צ'יפ מחשב ניהול מנוע פונטו 75 (צ'יפ אורגינלי) -כנפיים קידמיות צבע לבן פונטו דור ראשון( אני אומר מראש חשוב לי מאוד שהכנפיים יהיו במצב טוב מאוד). בתודה מראש ושבוע טוב לכולם! גיא. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
מוכר:
-טמבון אחורי HGT -מושבים HGT לזוג -פגוש קידמי מונמך בתהליך שיפוץ -זוג חצאיות פיבר גלאס - דרוש צבע ותיקונים קלים, היו מורכבים על הפונטו שלוש דלתות - הגה ספורט איסוטה תוצרת איטליה+ מתאם לפונטו דור ראשון החלקים ימכרו במחירים טובים מאוד! חייב לפנות אותם בהקדם...! מחפש: -קונקטור של כרית אוויר פונטו דור ראשון, הכוונה היא לחלק שיושב מאחורי ההגה. -כנפיים קידמיות צבע לבן פונטו דור ראשון( אני אומר מראש חשוב לי מאוד שהכנפיים יהיו במצב טוב מאוד) -פגוש קידמי צבע לבן(חשוב שיהיה במצב טוב והצבע יפה.) ניתן לשלוח הודעה לפרטי או להתקשר 0587890011 גיא. שבוע טוב! גיא. - נערך לאחרונה על ידי guysternberg : 03-10-13 ב 19:20. |
|
|
|
![]() |
| כלי נושא | |
| הצג מצבים | |
|
|
נושאים דומים
|
||||
| נושא | מתחיל הנושא | פורום | תגובות | ההודעה האחרונה |